Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wipe cash partition - Galaxy S20FE 5G

(Temat utworzony: 03-02-2022 11:45 PM)
2679 Wyświetlenia
gutek11
Helping Hand
Opcje
Witam,
Po aktualizacji do androida 12 czasami nie działa mi dotyk i w tym wypadku chciałem zrobić wipe cash partition, lecz na wyłączonym telefonie klikam co należy czyli klawisz boczny i klawicz głośności (+) lecz po wykonaniu tego telefon włącza się normalnie ( jest logo samsung i potem jest już przejście do pinu) a do tego trybu nie mogę się dostać.
Ktoś wie co robie źle lub co jest przyczyną?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
10 Odpowiedzi
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@gutek11 Witam. Tak jak opisane jest w poradniku który wysłał Ci @vdsl2 Żeby zrobić wipe cache partiton musisz podłączyć telefon do komputera bądź przejściówki USB-C - Jack
gutek11
Helping Hand
Opcje
No tak, nie podłączałem telefonu kablem do komputera😬
Musiało mi to wylecieć kompletnie.
Dzięki wielkie za info!
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam
gutek11
Helping Hand
Opcje
Okej wipe cash zrobiony, teraz zobaczę jak telefon będzie działał. Pozdrawiam
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Super🙂 Mam nadzieję że to pomoże
GigaChadzior
Explorer
Opcje
Witam jakiś czas temu otrzymałem telefon z serwisu bo był w naprawie i podobno wgrano nowe oprogramowanie/pobrano aktualizację oprogramowania (problem dotyczył braku reakcji na dotyk). Myślałem żeby zrobić wipe cache partition po naprawie ale nie wiem czy to w jakiś sposób nie wpłynie na to co zrobił serwis i czy wcześniejszy problem znowu nie zacznie występować.
0 Like
Pawel1605
Voyager
Opcje
Witam @GigaChadzior, po zrobieniu Wipe Cache Partition nic się nie stanie, bo to tylko wyczyszcza pamięć podręczną w aplikacjach.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@GigaChadzior Na spokojnie możesz wykonać Wipe Cache Partitione.