Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wibracje podczas korzystania z telefonu

(Temat utworzony: 01-12-2021 02:14 AM)
4415 Wyświetlenia
Kajax
Student
Opcje
Cześć, czy może ktoś pomóc w temacie nie pojawiającej się wibracji podczas korzystania z telefonu. Mam włączony typ dźwięku: wibracja. Problem polega na tym, że gdy korzystam z telefonu wyskakuje tylko powiadomienie np. nowy sms bez wibracji. Kiedy ekran jest zablokowany ta wibracja się pojawia. Może wie ktoś, jak ustawić wibracje do wszystkich powiadomień również podczas korzystania z telefonu? 
0 Like
15 Odpowiedzi
Dorciaa
Student
Opcje

Witam, 

Posiadam telefon Samsung S21 FE i od ponad 2 miesięcy nie mam wibracji w telefonie. Myślałam, że akutalicja ktora była dzisiaj to naprawi niestety tak się nie stało. Wibracje oczywiście są włączone. Spotkał się może już ktoś z takim problemem ? Lub ktoś wie jak to naprawić?

Ps. W menu testowania (*#0*#) też brak wibracji.

Pozdrawiam.
0 Like
Dorciaa
Student
Opcje
Niestety robię wszystko zgodnie z poradnikiem i nie potrafię wejść w to menu żeby wykonać wipe cache.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Doriaa Witam. W S22 już pani wibracja padła? Telefon nie upadła nigdzie? W Samsungach to naprawdę przypadek procentowy z uszkodzoną wibracją który trafia nam na serwis. Jeśli już się coś działać to zazwyczaj w IPhone,ie tam nie dość że potrafiły się psuć to jeszcze się rozkręcały. Żeby w niego wejść proszę podłączyć telefon do komputera, lub adaptera USB-C jeśli taki pani posiada?
Dorciaa
Student
Opcje
Udało się wykonać wipe cache ale niestety to nie pomogło
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Widocznie coś stało się z samym silnikiem wibracji albo z płytką na której jest umieszczony. Więc tu zostaję pani tylko serwis.