Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wi-Fi

(Temat utworzony: 3 tygodni(e) temu)
58 Wyświetlenia
gaDzii
Apprentice
Opcje
Za każdym razem jak klikam przycisk od internetu WiFi nie włacza się i mam pokazane właczanis zrobilem już dużo ręczy diagnostyka nie działa wyłączyłem telefon na 8 godzin resetowałem telefon resetowałem ustawienia sieci nic nie działa j nie wiem co zrobić mam telefon samsung s21 fe

image

11 Odpowiedzi
Zonniak
Troubleshooter
Opcje
Witam
Proszę wykonać zabieg Wipe Cache Partition. Zabieg nie usuwa danych.

[PORADNIK] Jak wykonać Wipe Cache Partition.
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Pozdrawiam.
Zonniak
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli resetowałeś telefon do ustawień fabrycznych BEZ przywracania kopii zapasowej, to możliwe że uszkodzeniu uległ moduł odpowiadający za łączność WiFi.
gaDzii
Apprentice
Opcje
Właśnie problem w tym że cały wczorajszy dzień 28.03 działało WiFi normalnie ale jak o godzinie 19 rozladowal mi się yelefon i o 20 go naładowałem to wtedy zaczął nie działać wifi
0 Like
gaDzii
Apprentice
Opcje
Spróbuję
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Reset do ustawień fabrycznych robiłeś bez przywracania kopii?
0 Like
gaDzii
Apprentice
Opcje
Właśnie ja wogule nie robiłem resetu
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
W Twoim poście jest napisane, że robiłeś. Pewnie chodziło Ci o restart. Jeśli Wipe Cache Partition nie pomoże to pozostaje Ci reset do ustawień fabrycznych 1743239730169.jpg
gaDzii
Apprentice
Opcje
A no tak bo mi chodziło ten szybki restart który się robi za pomocą przyciskiu włączenia i podglosnienia ale faktycznie zaraz chyba zrobię te wie chacie partition
0 Like
Zonniak
Troubleshooter
Opcje
@gaDzii @JasiuTV jeśli Wipe Cache Partition oraz reset do ustawień fabrycznych nie pomoże telefon ma najprawdopodobniej uszkodzoną antenę.
Zonniak
0 Like