Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

warunkowe przekazywanie połączeń włączone

(Temat utworzony: 04-06-2019 09:30 AM)
3128 Wyświetlenia
tom2004
Student
Opcje

co oznacza warunkowe przekazywanie połączeń i czy można tą informację wyłączyć? wyświetla się podczas wykonywania połączenia

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Mam identyczne ustawienia jak u Ciebie.

I w Twoim przypadku pokazuje się komunikat?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, tak. Od czasów Galaxy S8+ towarzyszy mi ten komunikat.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@mirudo24 @PrzemekM mam aktywne wszystko poza przekazywaniem czegokolwiek na pocztę głosową.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72, czyli nie masz podanego numeru poczty głosowej? To by się zgadzało z tym podał @PrzemekM.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Czyli co? Czyli to, o czym już napisałem w czwartym poście: https://eu.community.samsung.com/t5/Galaxy-S9-S9/warunkowe-przekazywanie-po%C5%82%C4%85cze%C5%84-w%C...

ehhh 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czyli podsumowując ten wątek należy wyłączyć usługę poczty głosowej u operatora sieci komórkowej? Dobrze rozumiem wcześniejsze wypowiedzi?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24 Ja mam wyłączoną pocztę

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, a masz włączone inne opcje takie jak usługa ktoś dzwonił lub zadzwoń teraz?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24  Tak mam włączone jedynie wyłączona poczta.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@mirudo24 tak jak napisałem, poza pocztą wszystkie inne mam aktywne.  Ale to Orange i dlatego dopytywałem @PrzemekM.

0 Like