Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ustawienia rozdzielczości zdjęć S20

(Temat utworzony: 07-01-2021 10:27 PM)
12576 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Problem polega na jakichś ustawieniach rozdzielczości zdjęć,  nie chce aby była max ale formacie 1: 1 czy innym ,chce ustawić 1, 2, 3, 5 megapikseli,  w Huawei jakoś można a tu jakiś znowu kłopot. Powiecie po co , zdjęcia są ciężkie przy przesyłaniu,  na Allegro do ogłoszenia może być max 2 MB. 
Jak ustawić rozdzielczość w aparacie ? 
0 Like
Przejdź do rozwiązania
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Ja jestem trochę bardziej wymagający, bo Galaxy zaczynam używać po długiej przerwie , jestem rozpuszczonym użytkownikiem po Huawei gdzie takie funkcje są normalne
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
nie bardzo wiem gdzie umieścić sugestie

Screenshot_20210108-105724_Samsung Members.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Uruchom aplikację Samsung Members i kliknij w biały plus na niebieskim tle. Następnie wybierz opcję "Zadaj pytania" lub "Czat tekstowy". Na swoim zrzucie pokazałeś działy na forum Społeczności Samsung.

nowan2020
Troubleshooter
Opcje
ok dziękuję

clipboard_image_1610104945510.jpg

0 Like
ArkadiuszSmart
Voyager
Opcje
Wg mnie od zawsze była i to podstawa. Też wczoraj to odkryłem i jestem zdziwiony. Jakość video mogę ustawić, a zdjęć nie ? Absurd proporcje 4:3 itd nie muszą być jednoznaczne z jakością. Nie podoba mi się to.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ArkadiuszSmart  No niestety tak to wygląda,  można zgłosić sugestie poprzez Samsung Members aby taką opcje przywrócono. 

nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Marzenia użytkownika Samsung , wybieram i mam rozmiar jaki chcę , wysyłam pomysł z apki z reklamami do Samsunga

Screenshot_20210505-211513_Photo & Picture Resizer.jpg

Screenshot_20210505-211433_Photo & Picture Resizer.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozmiar zdjęcia możesz zmienić w edytorze w aplikacji Galeria.

0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
, dziękuję za podpowiedź, a popatrz jeszcze raz na skrina , w galerii to jakiś ogryzek potrzeb , chcę plik 1 albo 2 MB , aby wysłać , można się bawić 2 razy zmniejszyć do 80% , ale to nic nie mówi , a ty potrzebujesz wysłać meilem zdjecie i kombinujesz, albo kupujesz programik za 20 zeta , który powinieneś mieć w telefonie za 4800 zl bo to żadna łaska

Screenshot_20210506-092458_Photo Editor.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim wypadku musisz poszukać zewnętrznej aplikacji w sklepie Google Play lub Galaxy Store. Możesz również przesłać sugestię odnośnie aplikacji Galeria za pomocą Samsung Members.

Wskazówka - zgłaszanie sugestii do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...