Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tryb awaryjny w jakich przypadkach

(Temat utworzony: 09-11-2020 08:50 AM)
1430 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
W instrukcji brak przypadków używania trybu awarynego , do tego Samsung stwierdza ze za  używanie tego trybu Samsung nie odpowiada. To coś nowego dla mnie , jest oprogramowanie jako jakaś niedoróbka. 
W jakich przypadkach go używać ?

image

image

20 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
@vdsl2 dziękuję za wskazanie artykułu,

muszę szukać lepiej , a dopowiesz czemu Samsung nie chce wziąć odpowiedzialności za jego używanie , niestabilna aplikacja rozumiem podstawa , czy używanie grozi utrata innych danych niż aplikacja niestabilna ?

W innych firmach jak Iphone nie ma takiego dziwnego trybu

Screenshot_20201108-202040_Samsung Internet.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

iPhone na inny system jak iOS 

0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
wiem ze inny ios , tylko czemu ostrzeżenie Samsunga i co mi może grozić? jak zacznę z tego korzystać, Samsunga ma w nosie co się stanie
np utrace wszystko na karcie w pamięci systemu i pomoże mi tylko ustawienia fabryczne po wykasowaniu wszystkiego? czy tak daleko trzeba patrzeć i przerzucić wcześniej na kompa co się da
czy korzystanie z tego trybu może uszkodzić hard telefonu , bo Samsung mówi o utracie gwarancji
0 Like
Blecia
Explorer
Opcje
w każdym trybie i przy jakikolwiek ingerencji warto zrobić kopie zapasową w np. chmurze google czy Samsunga
0 Like
Blecia
Explorer
Opcje
przez cały czas użytkowania Samsungów [około 7 lat] nigdy nie użyłam trybu awaryjnego i szczerze mówiąc nie wiem o co z nim chodzi, wolę unikać
0 Like
Blecia
Explorer
Opcje
0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
@ Blecia dziekuje ,

ale szukam informacji dlaczego Samsung się odcina od trybu awaryjnego oraz do czego się go uzywa konkretnie ,
jaka aplikacja ,
jaka usterka ,
W Windows producenci są odpowiedzialni , nie piszą w deklaracji jak Samsung , jak czytam to załamka , to co dałaś link to jak włączyć.

Kto używał i do czego poproszę wiedzy.

Screenshot_20201109-083715_YouTube.jpg

Screenshot_20201109-083752_YouTube.jpg

0 Like
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
powinienem podać Huawei
0 Like