Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon zatrzymuje się przy włączeniu na logo samsung

(Temat utworzony: 15-03-2021 05:06 AM)
42342 Wyświetlenia
JustDooItt
Apprentice
Opcje

Witam, mam samsung galaxy s10. Wczoraj telefon podczas użytkowania wyłączył się. ( miał ok. 9%) Gdy chciałem go włączyć to ten zatrzymał się na logo samsung i nie chce nic innego pokazać. Nie chciałbym bardzo usuwać pamięci.

27 Odpowiedzi
SzPSo
Voyager
Opcje
siemanko sprubujmy tak naladuj i sprbuj wlaczyc bez szuflatki z karta sim zecza jasna jest ze telefon nie jest zalany
Szyso
JustDooItt
Apprentice
Opcje

Po wyjęciu szufladki nie zmieniło się nic 😞

0 Like
tede5362903
Explorer
Opcje

wgrać soft od nowa i zainstalować od nowa najlepiej xeo

0 Like
SzPSo
Voyager
Opcje
nie miales juz moze tel przy komputerze albo nie masz tam kopi zapasowych
Szyso
0 Like
SzPSo
Voyager
Opcje
a jagby wejsc na telefon zdalnie i wyjac pliki zrobic hardreseta
Szyso
0 Like
JustDooItt
Apprentice
Opcje

Byłbym mega wdzięczny gdyby ktokolwiek wytłumaczyłby jak to zrobić. Podłączam kabel do kompa i nawet go nie wygrywa

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@JustDololt. Po pierwsze staraj się nie rozładowywać tak telefon, bo będzie miał problem z uruchomieniem się. Lepiej dla baterii jak ją doładowywać niż tak rozładować prawie do zera.To jest system. Po drugie zrób kopie zapasową danych Smart Switchem na komputerze. Po trzecie wykonaj pełny reset telefonu wykluczy to wszystkie błędy telefonu. Tak zwany miękki reset wykonuje się trzymając długo wszystkie przyciski telefonu jednocześnie. Az do ponownego uruchomienia się telefonu.
Drd0
Helping Hand
Opcje

@JustDooItt jeżeli telefon się nie włącza to niestety już nie zrobisz kopii zapasowej, a może miałeś ustawioną kopię w chmurze - google/samsung/onedrive? teraz jedynym wyjściem jest wykonanie wipe cache partirion- nie usuwa danych, a jak nie pomoże to hard reset.
poradnik jak wykonać: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

JustDooItt
Apprentice
Opcje

No to może inaczej. Bardzo zależy mi na zdjęciach i filmach które znajdują się w środku. Smart switch nie chce działąś gdy telefon nie włączył się do końca a zostaje "zamrożony n logu samsung" (animacji uruchamiania). Chciałbym się dowiedzieć jak mogę najpierw zgrać te pliki na komputer

0 Like