Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tło karty z aplikacjami

(Temat utworzony: 16-01-2022 05:06 PM)
1018 Wyświetlenia
MirpoopriM
Pioneer
Opcje
Hej, czy po aktualizacji do A12 tło karty z aplikacjami ma być przezroczyste czy czarne?
W A11, było przezroczyste, a teraz mam full czarne. Mam włączony tryb ciemny cały czas. Czy też tak jest u Was? 

image

0 Like
9 Odpowiedzi
Tommy333333
Pathfinder
Opcje
Witam. Wszystko zależy od wybranego motywu. Ja obecnie używam Launcher Nova i w menu Launchera mogę sobie ustawiać przezroczystość tła. W Android 12 nie ma takiej funkcji jeżeli chodzi o Samsunga. Edit. Przełączyłem na domyślny Launcher i lista aplikacji jest przezroczysta i tryb ciemny. Screenshot_20220116-172156_One UI Home_8507_1642350146.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MirpoopriM  Cześć 

Powinno być przezroczyste Wszystko zależy od tak naprawdę od ustawień

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@MirpoopriM Witaj. W A12 w domyślnym motywie po wybraniu trybu ciemnego tło aplikacji tez będzie czarne z lekkim prześwitem. Zależy od wybranej tapety. Tak wygląda z tapetą jasną.Screenshot_20220116-172657_One UI Home.jpg
MirpoopriM
Pioneer
Opcje

Dzięki, zgadza się. Na trybie ciemnym tło karty aplikacji jest mega ciemne. Na A11 było fajne przeźroczyste i nie było znaczenia czy telefon miał tryb ciemny czy jasny. Okej, może to zmienią w kolejnych updatach. 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Zrobione zostało w A12 to tak żeby jeszcze bardziej był dostosowany tryb ciemny.
0 Like
MirpoopriM
Pioneer
Opcje
Może i był taki zamysł, ale wyszło wprost przeciwnie. Przy ciemnej tapecie tło jest czarne jak smoła i trochę to źle wygląda ☹️no nic, zgłoszę raport i się zobaczy.
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
U mnie jest całkiem czarne
0 Like
Michał_S23Ultra
Helping Hand
Opcje
Przy ciemnej tapecie
0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Przy czarnej tapecie tło jest czarne poprzednio w androidzie 11 było takie szarawe
0 Like