Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

szum w słuchawce podczas rozmowy w sasmung galaxy S20 FE

(Temat utworzony: 10-01-2021 02:26 PM)
9264 Wyświetlenia
jaro5
Pathfinder
Opcje

Witam

Proszę o pomoc..

Posiadam od niedawna S20 fe i zauważyłem, iż podczas rozmowy telefonicznej w słuchawce słyszę dziwny jednostajny szum ...porównać go można do sytuacji" tak jakby w TV nie było już nadawanego programu a tv nadal był włączony.

Powiem tylko, iż robiłem już reset i nic nie pomogłą.

Czy ktoś z użytkowników może też miał lub ma taki problem.

Pozdrawiam

67 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdź jakość połączenia na innej karcie SIM i daj znać czy jest tak samo.

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć
Zrób test głośnika w Aplikacji Samsung Members>na dole zakładka "Pomoc">Diagnostyka telefonu>Interaktywne testy>Głośnik>Głośnik. Czy podczas testu były słyszalne szumy?
jaro5
Pathfinder
Opcje

Witam

Zrobiłem test i niby wszystko w porządku...jeszcze spróbuję z inną  kartą i na innym telefonie jak proponuje "nismo"...chociaż przed zakupem nie odczuwałem tego na poprzednim modelu

0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje

Witam 

Powiem tak, po przełożeniu karty od żony...tak jakby słyszalność szumu była troszkę mniejsza...ale jak przełożyłem swoją kartę do modelu J6 2018 to praktycznie szumu nie było słychać, więc nie wiem czy to wina karty czy może jakiś wadliwy model smartfona mi się trafił a mam go od jakiegoś miesiąca?!! a nie kosztował kilka złotych. Może znacie jeszcze jakieś rozwiązanie.

0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje

Tutaj tylko dodam że tel. to model S20 FE 5G bo wcześniej tego nie napisałem

0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje

Koledzy czy macie jeszcze jakieś inne rozwiązania dotyczące tych szumów? I ciekawe jestem czy jest ktoś jeszcze kto ma taki sam problem. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jaro5  Wykonaj zatem jeszcze resetowanie urządzenia.

jaro5
Pathfinder
Opcje
już to robilem i to samo aczkolwiek jak dzwonje przez messenger to w słuchawce czysty dźwięk beż żadnych szumów. panowie już sam nie wiem co to może być przyczyną...może jeszcze jakieś pomysły macie, chyba że to jakaś wina że strony karty sim jak myślicie
0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje
już to robilem i to samo aczkolwiek jak dzwonje przez messenger to w słuchawce czysty dźwięk beż żadnych szumów. panowie już sam nie wiem co to może być przyczyną...może jeszcze jakieś pomysły macie, chyba że to jakaś wina że strony karty sim jak myślicie
0 Like