Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szkło 3 mk flexibleGlass - Galaxy S20 FE 5G

(Temat utworzony: 28-02-2022 05:55 PM)
288 Wyświetlenia
gutek11
Helping Hand
Opcje
Witam,
Posiadam wyżej wymieniony model Samsunga i od wyjęcia telefonu z pudełka mam założoną folie ochronną.
Rozmyślam nad założeniem szkła a zdjęcie tej fabrycznej folii.
Czy polecacie szkła od 3 mk?
Patrzyłem na mój model i jest to koszt około 80 zł.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gutek11  Witam

Tak to jest dobre szkło, jedynie może być większy lub mniejszy problem ze skanerem odcisków palca

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
Patryk1125
Pioneer
Opcje

Z firmy Polski Banan mają fajne dobre jakościowo szkła polecam, u siebie mam założone to 9h  na allegro można je dostać 

Kevinek
First Poster
Opcje
Czy tez macie problem z pisaniem smsów. Jak sie tego pozbyc
0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@gutek11  Witam

Tak to jest dobre szkło, jedynie może być większy lub mniejszy problem ze skanerem odcisków palca

gutek11
Helping Hand
Opcje
Napewno powiedzą mi to w Samsungu podczas montażu tego szkła.
Dzięki wielkie!!
0 Like
Lukaszszsz
Pathfinder
Opcje
Osobiście nie polecam firmy 3MK Już od czasów S6 się zrazilem do tej firmy. Folie i szkła kiepskiej jakości, kiepski "poslizg" palca po ekranie. 80zl za ich produkt to duża przesada. Polecam Spigena, Ringke, folie z Media Markt z usługą nałożenia.
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
A ja kupiłem na allegro za 40 zł od sklepu pancernik szkło 9h marki bizon. W zestawie 3x szklo i 1x szkło na aparaty. Ps odcisku nie łapie mimo usunięcia starego i próby dodania nowego. Za tę kasę spoko, poślizg palca super. Szkło nakleiło mi się idealnie, zero bąbli.
Woju369
Journeyman
Opcje
Ja miałem problem nawet przez założeniem szkła, występował ghost touching przy szybkim pisaniu nawet na innych klawiaturach. Diagnostyka ekanu nic nie wykazała bo tam sie klika sektory. Literki żyją własnym życiem, zawiesza się klawisz backspace.
0 Like