Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Stan wizualny ramek w S21+

(Temat utworzony: 17-12-2021 10:48 PM)
680 Wyświetlenia
Emil92
Voyager
Opcje
Witam, jak tam Wasze telefony wyglądają po jakiś czasie używania? Zauważyliście jakieś odpryski, ryski, odbarwienia na pleckach lib na ramkach urządzenia? Głównie chodzi o wersję z plusem, ale inne też mile widziane. Ja niestety dorobiłem się w czarnym S21+ sporo mikrorysek na ramkach telefonu ( widoczne pod światło ). 
0 Like
29 Odpowiedzi
beavis
Pathfinder
Opcje
Tak to wyglądaIMG-20221119-WA0000_1000000529_1668885614.jpgIMG-20221119-WA0001_1000000532_1668886188.jpg
0 Like
beavis
Pathfinder
Opcje
No tak, tylko, że jest to taki odprysk, którego nie czuć nawet pod paznokciem, jakby się złuszczyło matowe szkło, a w nic nie uderzyłem
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@beavis  to jest tylna część telefonu?

0 Like
beavis
Pathfinder
Opcje
Tak
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@beavis  tak jak kolega wcześniej wspomniał to normalne zjawisko

Rajmund_Hozu
Pioneer
Opcje
Cześć, 

Mam rozkminę z moim telefonem, pojawiła się dziwna plamka. Wyglada jakby odprysk od wewnątrz. Nie spadł mi nigdzie, co jakiś czas zdejmuje etui żeby wyczyścić telefon z kurzu. Czy ktoś tak miał? 

Telefon jeszcze na gwarancji, myślicie że nadaje się żeby wysłać?

0 Like
Rajmund_Hozu
Pioneer
Opcje
Dodaje zdjęcie 20230419_104036_1000012306_1681893775.jpg
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, być może w tym miejscu etui obtarło telefon ?

Szczerze sam serwis zdecyduje, czy nadaje się to na gwarancję, ale moim zdaniem jest to usterka mechaniczna.
Rajmund_Hozu
Pioneer
Opcje
To jest od wewnątrz
0 Like
PrzemoL82
Helping Hand
Opcje
Dziwnie to wygląda i ciężko stwierdzić patrząc na zdjęcie czy to obtarcie czy odprysk, ale jesli to odprysk to napewno nie stalo sie to samo z siebie i serwis może nie uznać gwarancji i wymienić plecki odplatnie, sprawdzałeś czy coś nie lata w środku? Przechylaj powoli telefon w jedną i drugą stronę, a jesli masz blisko jakiś autoryzowany serwis to najlepiej sie tam przejdź bo jesli coś faktycznie tama lata, może uszkodzić aparat lub inne części. Pozdrawiam
0 Like