Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Stan wizualny ramek w S21+

(Temat utworzony: 17-12-2021 10:48 PM)
678 Wyświetlenia
Emil92
Voyager
Opcje
Witam, jak tam Wasze telefony wyglądają po jakiś czasie używania? Zauważyliście jakieś odpryski, ryski, odbarwienia na pleckach lib na ramkach urządzenia? Głównie chodzi o wersję z plusem, ale inne też mile widziane. Ja niestety dorobiłem się w czarnym S21+ sporo mikrorysek na ramkach telefonu ( widoczne pod światło ). 
0 Like
29 Odpowiedzi
Bl3sseD
First Poster
Opcje
Mam s20 fe i zauważyłem mały odprysk na ramce i patrząc na to że telefon 99.9 % czasu jest w etui zastanawiam się jakim cudem się tam pojawił i zastanawiam się czy można coś z tym zrobić
0 Like
Emil92
Voyager
Opcje
Raczej nic nie zrobisz. Musiał być jakiś paproch albo wada materiału. Na gwarancji takich rzeczy nie przyjmują.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Emil92, Czy korzystasz z etui ? Najczęściej rysy na ramce powodowane są przez drobinki dostające się pomiędzy etui a ramkę.

Emil92
Voyager
Opcje
Korzystam z oryginalnego silicione case od Sasmunga.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Emil92, Najlepiej jest co jakiś czas przetrzeć samo etui oraz telefon, aby zapobiec gromadzeniu się drobinek kurzu.

Bl3sseD
First Poster
Opcje

W moim s20 fe jest dokładnie tak samo telefon ani razu nie spadł maszyny cały czas w etui  i pojawił się odprysk na ramce przy czerwonym kolorze jest mocno widoczny wiec trochę mnie to zirytowało. W s6 i s8 nie miałem takich problemów a ostatnio pojawiły się jeszcze 2 odpryski z drugiej strony słaba akcja ogólnie. 

0 Like
wahadlo
Pathfinder
Opcje
Czy patrzycie czasem pod etui S21 ? Też wam sie robia trwałe odciski/wgnioty "brudu" na plastikowej obudowie telefonu ?
0 Like
rybus85
Helping Hand
Opcje
Nie mam żadnej ochrony na telefonie od roku czasu. Żadnej ochrony na ekranie jak i na plecach. Pod światło delikatne ryski(tym jestem rozczarowany,Pixel tak samo używany i ekran bez jakichkolwiek skaz),na plecach kompletnie nic. Chciałem przetestować jakntelefon będzie wyglądał po roku
0 Like
wahadlo
Pathfinder
Opcje
Pracuje na produkcji więc u mnie ochraniacze na telefon to konieczność :smiling-face:
0 Like