Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S20+ Ekran odświeża się, przerywając procesy

(Temat utworzony: 26-10-2021 09:39 AM)
1488 Wyświetlenia
Fendi
Journeyman
Opcje

Cześć,
Mam problem ze swoim Samsungiem S20+. Od paru dni sam z siebie tak jakby "odświeża" ekran przerywając akurat to co w danym momencie na nim robię. Przerywa nagrywanie wiadomości, całkowicie czyści wiadomość którą aktualnie pisałem bądź pauzuje wideo, które w danym czasie oglądam. Próbowałem znaleźć tu podobny temat ale nic nie znalazłem. 
Zaznaczę, że wyczyściłem cache przez Recovery, zaktualizowałem wszystkie aplikacje. Jedyne czego jeszcze nie robiłem to factory reset, ale macie może inne sugestie co z tym zrobić poza resetem? 

20 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możesz jeszcze spróbować wykonać zabieg repair apps, ale podejrzewam, że mimo wszystko konieczne będzie wykonanie hard resetu. Jeżeli zdecydujesz się na hard reset to pamiętaj żeby nie przywracać kopii zapasowej ponieważ wraz z nią mogą zostać przywrócone błędy.

Instrukcja - repair apps
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Instrukcja - hard reset
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Members_7rE0DYv
First Poster
Opcje

Witam mam pytanie jak poradziłeś sobie z ww problemem bo mam ten sam w samsung galaxy note20 ultra? Pozdrawiam Wojtek 

0 Like
Fendi
Journeyman
Opcje

Jeszcze nie robiłem twardego resetu ale widze, że będzie potrzebny.  Mam wrażenie, że dzieje się tak przez messengera po najnowszej aktualizacji. 

0 Like
Members_7rE0DYv
First Poster
Opcje

Bo ja właśnie zrobiłem reset i jest to samo ale przywróciłem kopię zapasową więc musiałbym zrobić jeszcze raz i nie przywracać kopii

0 Like
Fendi
Journeyman
Opcje

Ja dlatego sie wstrzymuje z resetem, bo tak jak pisal Nismo wyżej, to może być wina aplikacji. Tym samym robiąc kopie zapasową, nic nie zmieniasz poza traceniem czasu

0 Like
Members_7rE0DYv
First Poster
Opcje

Mam prośbę jakby udało Ci się rozwiązać problem to daj znać tu na czacie. Ja też dam znać jak u mnie będzie ok. Z góry dzięki.

pozdrawiam 

0 Like
Fendi
Journeyman
Opcje

Jasne.

Pozdrawiam 

0 Like
Fendi
Journeyman
Opcje

Cześć.
Faktycznie musiałem zrobić factory reset bo nic innego nie pomagało. Póki co reset wydaje sie że pomógł

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Fendi  no to świetnie, dzięki za informacje :smiling-face: