Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s20 5g nie wykrywa transferu danych w 5g

(Temat utworzony: 20-04-2021 06:39 AM)
4004 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Hej wszystkim dlaczego samsung s20 z 5g nie wykrywa internetu 5g a mam go w pakiecie tylko lte + jestem w play obecnie w Zakopanem w którym jest 5g dostępne 

0 Like
66 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
A czym się różni nowa karta sim od starej
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Nawet jak jest karta mala docinania micro
0 Like
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Temat był poruszany. Dostępność 5G zależy od oprogramowania w telefonie I karty sim. Jeśli telefon kupiony był na wolnym rynku nie u operatora to może być problem. W Polsce sieć Play w chwili obecnej nie ma pełnego 5G a 5G Ready. Ja korzystam z sieci Orange i żeby korzystać z 5G aktywowałam dostęp do 5G . Telefon kupiony w Orange Samsung Galaxy Note 20 Ultra ale nawet bez karty Orange miałam możliwość wyboru czy 5G czy pozostałe. Tak czy inaczej wszystko zależy od karty sim i od wgranego oprogramowania.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Mam problem mam telefon Samsung Galaxy S 20 plus 5g w mojej miejscowości nie odbiera 5g  bo nie ma sygnału natomiast pojechałem do Zakopanego i tam jest 5g natomiast u mnie dalej nie działa 5g nie wiem co ja mam jeszcze zrobić...wymieniłem jak pisali w komentarzach kartę sim na nową kilka tygodni temu  i dalej nic aktualizacja systemu była w marcu kwietniu  rozmawiałem z play niby dzis rano zrobili mi synchronizację która wyjdzie w życie za 24 godziny w ustawieniach nie ma ustawienia przejścia z lte na 5g myślicie ze  pomoże synchronizacja?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Anonymous User 

Czy twój operator obsługuje 5G? 

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Tak
0 Like