Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s10 a szybkość ładowania baterii

(Temat utworzony: 28-08-2020 11:40 PM)
7655 Wyświetlenia
Mati20192019
Pioneer
Opcje

Mam pytanie mam oryginalną ładowarkę Fast Charging  2.A szybkie ładowanie

Ile ona ma Watów .

Słyszałem że można samsunga s10 łądować jeszcze szybciej .

Podpiąłem go do ładowarki Green Cell  Charge Source (ultra charge) 30W

Pisze że obsługuje ładowanie szybie w samsung i że można nią ładować samsung s10 jeszcze szybciej o około 40 % niż tą oryginalną w zestawie co mam.

ALe po sprawdzeniu tak samo łąduje mi szybko jak ładowarka samsunga Fast Charging.

Proszę o pomoc..czemu nie działa mi to lub co zle robie

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Do telefonów Galaxy S10 w zestawie dołączana jest ładowarka EP-TA200 z szybkim ładowaniem o mocy 15W. Z taką też maksymalną mocą można ładować telefon. W związku z tym mocniejsza ładowarka nie będzie w stanie szybciej naładować telefonu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Do telefonów Galaxy S10 w zestawie dołączana jest ładowarka EP-TA200 z szybkim ładowaniem o mocy 15W. Z taką też maksymalną mocą można ładować telefon. W związku z tym mocniejsza ładowarka nie będzie w stanie szybciej naładować telefonu.

zolton
Pathfinder
Opcje
ok ale byla aktualizacja ktora zwiększyła możliwości ladowania do 25w
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie było takiej aktualizacji oprogramowania dla żadnego z modeli S10. Wyjątkiem jest model Galaxy S10 5G (SM-G977B), który posiadał taką możliwość od nowości. Jednak ten model nie jest dostępny w oficjalnej polskiej dystrybucji.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Z perspektywy czasu możemy stwierdzić, że to była wyłącznie plotka. Modele S10 nie otrzymały aktualizacji zwiększającej szybkość ładowania do 25W.