Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

samsung s 10 nagrywanie

(Temat utworzony: 12-08-2020 11:56 AM)
12171 Wyświetlenia
raf123
Apprentice
Opcje
Jak nagrywać na s10 rozmowy 
0 Like
14 Odpowiedzi
DanielSz
Voyager
Opcje

Aby nagrywanie rozmów działało musisz zainstalować aplikację ze sklepu Galaxy Store. Przykładowa aplikacja, która się sprawdza to "Nagrywanie rozmów - ACR".

raf123
Apprentice
Opcje
mam i niby nagrywa ale jak odtwarzam to nie ma głosu
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim wypadku musisz się zgłosić do producenta aplikacji. Możliwe, że konieczna jest aktualizacja. Ewentualnie poszukaj innych aplikacji w sklepie.

BartekFriend
Explorer
Opcje
od androida bodajze 9/10 w gore, nagrywanie rozmow zostalo usuniete przez google
0 Like
pomieszany
Navigator
Opcje
zły czas. nie sprawdza się, tylko sprawdzała. na nowszych androidach również aplikacje zewnętrzne są odcięte przez google od nagrywania rozmów.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Kilka przydatnych informacji można znaleźć w tym wątku. Tak jak słusznie zauważyli moi przedmówcy Google zablokował możliwość korzystania z aplikacji do nagrywania rozmów. Jest to funkcja, która może być odblokowana lub zablokowana fabrycznie w zależności od ustawionego regionu w telefonie.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Już wielokrotnie pisaliśmy, że aplikacja ACR nie działa na żadnym telefonie.

0 Like
SzabelFTN
Voyager
Opcje

Ja posiadam s10e i mam aplikacje Cube acr. Jest darmowa i działa.

0 Like
dantes13
Explorer
Opcje

Działa działa i całkiem dobrze nagrywa ( nie idealnie - idealnie było na android 8 i niżej  )  zależy tylko na jakim telefonie . działa na Galaxy note 9 oraz Samsung j7 , niezależnie czy miałem androida 9 czy teraz 10 ..  nie działa jak dotąd  żadna z dostępnych na Galaxy M21. a przetestowałem ich kilkanaście jak nie więcej . Cube ACR jak niżej kolega napisał też  działa w ten sam sposób jak opisałem ACR-a. pozdrawiam 

0 Like