Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S20 FE 5G

(Temat utworzony: 20-01-2022 07:12 PM)
766 Wyświetlenia
MrMatheo
Navigator
Opcje
Witam,
Czy ktoś zauważył to że po aktualizacji androida 11 do androida 12 wykonane zdjęcia Pro są o wiele gorszej jakości niż były na androidzie 11 a nawet androidzie 10? Wystarczy zrobić zwykłe zdjęcie i takie samo zdjęcie Pro,wyraźnie jest widać dużo gorszą jakość zdjęcia Pro a powinno być odwrotnie że zdjęcie Pro powinno być dużo lepszej jakości bo przecież sama nazwa Pro chyba coś więcej oznacza a tak nie jest...
0 Like
15 Odpowiedzi
N_17
Navigator
Opcje
Może coś w ustawieniach jest poprzestawiane (że grafika albo coś takiego)
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Tryb Pro oznacza, że wszystkie parametry ustawiasz ręcznie. Jeśli zrobisz to nieudolnie, zdjęcie wyjdzie dużo gorsze od tego, zrobionego w trybie automatycznym.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MrMatheo  Witam

W trybie pro wszystko zależy od tego jak zostaną ustawione parametry zdjęcia

MrMatheo
Navigator
Opcje
Tak ale wykonywanie zdjęć na auto na androidzie 10 i 11 były bardzo dobrej jakości a te zdjęcia Pro które teraz robię na auto są dużo gorszej jakości,mówię tu o robieniu zdjęć Pro na ustawieniach auto
0 Like
MrMatheo
Navigator
Opcje
Tryb Pro oznacza to że robię wszystkie zdjęcia na auto a jeżeli chcę to mogę robić na ręcznych ustawieniach.Sprawa dotyczy zdjęć Pro robionych na ustawieniach auto
0 Like
MrMatheo
Navigator
Opcje
Nic takiego nie miało ani nie ma miejsca.
0 Like
N_17
Navigator
Opcje
Ja tylko sugeruje...
0 Like
MrMatheo
Navigator
Opcje
Mam takie zasady że fabrycznych ustawień nie ruszam bo może to przynieść więcej szkody niż pożytku.Zdjęcia Pro zawsze robiłem na ustawieniach automatycznych gdy miałem androida 10 i 11 teraz po zaktualizowaniu telefonu do wersji androida 12 zdjęć na Pro nie robię bo wychodzą o wiele gorszej jakości niż zwykłe zdjęcia a powinno być odwrotnie bo samo oznaczenie "Pro" coś oznacza
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MrMatheo  Masz S20 czy wersje z plusem?