28-08-2021 09:11 PM
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
28-08-2021 09:26 PM
@Pietrek_xD Witam
Wchodzimy w Ustawienia > Powiadomienia > Ustaw Skróc. Wyskak. Okien. > Styl Podświetlenie krawędzi.
28-08-2021 09:26 PM
@Pietrek_xD Witam
Wchodzimy w Ustawienia > Powiadomienia > Ustaw Skróc. Wyskak. Okien. > Styl Podświetlenie krawędzi.
28-08-2021 10:31 PM
07-10-2021 09:32 PM
Cześć:)
Niedawno kupilam telefon samsung s20 fe 5g. A Dokładnie 2 miesiące temu. Potrzebuję waszej pomocy ponieważ telefon nie chce mi działać zacina mi ciagle, nie mogę odblokować, czasami jak chce gdzieś zadzwonić to cyfry na klawiszu same mi chodzą. Chciałam telefon zwrócić po 2 tygodniach lecz Media Markt odmówiło mi ponieważ wykonałam już połączenie z danego telefonu. Mam możliwość oddać do serwisu ale Pan powiedział mi że wyczyszczą mi telefon i od nowa będzie mi tak chodził. Czy możecie mi jakoś pomóc ?
Pozdrawiam
Magda
07-10-2021 10:57 PM
Na początek upewnij się, że posiadasz najnowszą wersję oprogramowania w telefonie. Aby sprawdzić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aktualizacja oprogramowania > Pobierz i zainstaluj. W następnym kroku wykonaj wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu.
Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...