Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S20 fe 5g

(Temat utworzony: 28-08-2021 09:11 PM)
395 Wyświetlenia
Pietrek_xD
Pioneer
Opcje
Witam jak w S20 FE włącza się podświetlenie krawędziowe? 🤔 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pietrek_xD   Witam 

Wchodzimy w Ustawienia > Powiadomienia > Ustaw Skróc. Wyskak. Okien. > Styl Podświetlenie krawędzi.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Pietrek_xD   Witam 

Wchodzimy w Ustawienia > Powiadomienia > Ustaw Skróc. Wyskak. Okien. > Styl Podświetlenie krawędzi.

Pietrek_xD
Pioneer
Opcje
Dzięki
0 Like
Magi7899999
First Poster
Opcje

Cześć:)

Niedawno kupilam telefon samsung s20 fe 5g. A Dokładnie 2 miesiące temu. Potrzebuję waszej pomocy ponieważ telefon nie chce mi działać zacina mi ciagle, nie mogę odblokować, czasami jak chce gdzieś zadzwonić to cyfry na klawiszu same mi chodzą. Chciałam telefon zwrócić po 2 tygodniach lecz Media Markt odmówiło mi ponieważ wykonałam już połączenie z danego telefonu. Mam możliwość oddać do serwisu ale Pan powiedział mi że wyczyszczą mi telefon i od nowa będzie mi tak chodził.  Czy możecie mi jakoś pomóc ?

Pozdrawiam 

Magda

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek upewnij się, że posiadasz najnowszą wersję oprogramowania w telefonie. Aby sprawdzić przejdź kolejno do: Ustawienia > Aktualizacja oprogramowania > Pobierz i zainstaluj. W następnym kroku wykonaj wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...