Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samoczynne uruchamianie się telefonu

(Temat utworzony: 15-04-2021 06:44 PM)
4485 Wyświetlenia
Daniel998
Journeyman
Opcje
Witam , od dobrego tygodnia zdazaja mi restarty urządzania nawrt 2-3 razy dziennie. Zwykle użytkowanie telefonu ,korzystanie z aplikacji i nagle reset ... to wina telefonu / oprogramowania / aplikacji ??? 

65 Odpowiedzi
MikołajK12
Explorer
Opcje
Wipe cache partotion polega na usunieciu plików tymczasowych, ale nie usuwa danych użytkownika np. zdjęć. Factory reset przywraca telefon do ustawień fabrycznych, usuwając wszystkie aplikacje i dane użytkownika. Poniżej link do poradnika jak wykonać te zabiegi. Dodam tylko, że należy mieć telefon podłączony do komputera, żeby móc wejść w ten tryb, który widać na zdjęciach.

https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...
0 Like
Jooohny
Journeyman
Opcje
Okey, zrobię późnej, dziś jeszcze mi się nie zresetował.
0 Like
Radek1111fufhuf
First Poster
Opcje
Po aktualizacji softu w dniu 23.02 telefon zresetował się kilka razy i przestał działać przycisk power. 

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, spróbuj na początek wykonać zabieg wipe cache partition.
[Poradnik-> jak wykonać wipe cache partition]
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Radek1111fufhuf
First Poster
Opcje
Nie da się tego zrobić bez przycisku power
0 Like
k0R70n
Pioneer
Opcje
W jakim modelu? Ja mam s24+ i zastanawiam się czy instalować czy jeszcze poczekać. Jak u Innych Użytkowników? Dajcie proszę znać.
0 Like
Radek1111fufhuf
First Poster
Opcje
S21 wsparcie oczywiście wysyła tylko do serwisu gdzie za opłatą wgrają zapewne poprawny soft
0 Like
Radek1111fufhuf
First Poster
Opcje
Podsumowując wadliwe oprogramowanie spowodowało nieprawidłowe działanie i teraz muszę im zapłacić żeby poprawili to co mają zepsute.
0 Like
Radek1111fufhuf
First Poster
Opcje
Chyba że to celowe dzialanie
0 Like
luk203
Navigator
Opcje
To ja się wstrzymam lepiej z aktualizacją 🤦
0 Like