Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 ultra problem z aparatem

(Temat utworzony: 13-08-2021 12:09 PM)
5338 Wyświetlenia
Piotrek052
Pioneer
Opcje
Witam. Ciężko mi wskazać kiedy zauważyłem problem ale patrząc po galerii około 27 lipca. Aparat od 0.6 do 2.9 nie łapie ostrości. Od 3.0 wszystko zaczyna funkcjonować normalnie. Telefon posiadam od premiery wcześniej wszystko było dobrze. W załączeniu zdjęcie zrobione z zoomem 2.9 a kolejne 3.0. Jakieś rady? Resetowałem już Ustawienia aparatu

image

image

Przejdź do rozwiązania
65 Odpowiedzi
Rudeimpresario
First Poster
Opcje
Też mam s21 ultra i uważam iż jakość zdjęć jest bardzo słaba. Dużo lepszą jakość zdjęć miałem w swoim poprzednim telefonie huawei mate 10 pro. Zdjęcia w dzień jeszcze jako tako ale wieczorem katastrofa.
BackDoorMan
Pioneer
Opcje
Mam podobne odczucia po przesiadce z huawei P20pro
0 Like
83infj
First Poster
Opcje
Mam identycznie..p20 pro miałem 4 lata
0 Like
Alkmena82
First Poster
Opcje

Hej, mam ten sam problem co Ty. W jaki sposób przekonałeś serwis, żeby wymienili Ci moduł aparatu? Ja własnie odebrałam telefon i tylko wymienili soft... aparat niby sprawny... teraz jadę na urlop i sprawdzę czy działa bo jak nie to 16.08 jadę z nim ponownie ale nie wiem jak ich przekonać

0 Like
Bartek92
First Poster
Opcje
Witam czy ktoś ma podobnie z łapaniem ostrości w s21ultra?? Na zoom x1?  Mam zamazane zdjęcia a jak zrobię na x3 wszystko elegancko widać 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek wykonać wskazówki opisane w poniższym wątku i daj znać czy coś się zmieniło.

[Poradnik] Jak rozwiązać problemy z działaniem aparatu?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-problemy-z-aparatem-co-nale%C5%...

Bartek92
First Poster
Opcje
Jak zrobić 5 oraz 6 i 7 krok bo nie wiem gdzie to znaleźć. Po ostatniej aktualizacji mi sie to zrobiło wcześniej było wszystko super
0 Like
Bartek92
First Poster
Opcje
Jakbym chciał oddać telefon do serwisu to będę płacił za jakieś naprawy?? Telefon brałem w plusie w ramach abonamentu. Czy tam bym musial oddać telefon??
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bartek92  możesz oddać zarówno do serwisu jak i w salonie u operatora. Jeżeli telefon jest jeszcze na gwarancji i nie ma uszkodzeń mechanicznych to naprawa będzie bezpłatna.