Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 Ultra Leather Cover a port ładowania.

(Temat utworzony: 25-03-2021 10:19 AM)
210 Wyświetlenia
EeXeE84
Pioneer
Opcje
Pytanie do posiadaczy Leather Cover do S21 Ultra - czy u Was tez wycięcie na port ładowania jest krzywo i nie da sie włożyć wtyczki od ładowarki ? Oraz czy macie jednolitą skórę ? Na moim są dziwne pręgi - case odebrany godzinę temu z paczkomatu, kupiony w Media Expert.

image

image

0 Like
8 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@EeXeE84 mogę wypowiedzieć się o czarnej wersji. Etui ma jednorodny odcień. Co do otworu wokół portu USB, to przyznam, ze nie zwracałem do tej pory uwagi na to ponieważ nie mam problemów z podpięciem stoczkowej ładowarki. W domu używam modelu EP-TA800, a w pracy sporadycznie korzystam z modelu EP-TA20EBE i nie mam problemów z podpięciem. Co do samego otworu w etui, to jest on równoległy do gniazda USB.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
EeXeE84
Pioneer
Opcje
Dzięki za odpowiedź, skonsultowałem się z supportem Samsunga i to chyba wadliwy egzemplarz. Z drugiej strony przejrzałem YT i na niektórych filmach jest ten sam problem. Co do stokowej ładowarki to ja jej nie używam bo zwyczajnie nie ma jej w zestawie ze sprzedawanym telefonem ale na to mogę spuścić jedynie kurtynę milczenia...
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Podobny problem występuje u mnie na ładowarce EP-TA845. W przypadku ładowarki EP-TA800 nie ma żadnych problemów. Z jakiej ładowarki korzystasz?

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@EeXeE84 co do ładowarki, to dokupiłem sobie stockową. Nie widzę w tym problemu, tym bardziej, że było to zapowiadane.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
EeXeE84
Pioneer
Opcje
Panowie cieszę się waszym wyborem ale kostka nie była przedmiotem mojego pytania tylko czy wycięcie na port ładowania jest symetryczne w Waszych egzemplarzach Leather Case. Mam w domu 3 ładowarki od Greencell i 2 od Macbooka, do komfortowego korzystania z telefonu potrzebuję 2.5-3m przewodu i nie mam zamiaru kupować kolejnej bo Samsung źle zaprojektował pokrowiec. Dodam że mam etui o Spigena i Samsung Protecive Cover i tam problemów nie ma. Temat imo do zamknięcia bo case idzie na reklamacje. Jak drugi będzie taki sam to zrobię odstąpienie od umowy.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@EeXeE84 pozwolisz, że cię uświadomię. Nikt nam za nic nie płaci. Więc jak sam widzisz, nic nie rozumiesz. Co ciekawe, sam poruszyłeś temat braku ładowarki. Tobie wolno się wypowiadać w tej kwestii a innym już nie? Dziwne. To tak w kwestii obiektywizmu. 😎

0 Like
EeXeE84
Pioneer
Opcje
Ok, uświadomiłeś mnie więc zedytowałem swoją kąśliwą uwagę i sorry za pochopne wnioski. Jeżeli chodzi o brak ładowarki to chyba nadinterpretowujesz moje słowa - nie wypowiadam sie na temat jej braku bo to dla każdego kwestia dyskusyjna i indywidualna. Zwyczajnie chcę to przemilczeć bo dla jednych to problem dla innych nie. Mam 3 inne ładowarki, chce z nich skorzystać, przy tym casie nie mogę i mnie to drażni.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Daj znać jak otrzymasz nowe etui jak wygląda wycięcie na ładowarkę.

0 Like