Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 Ultra 5G problem z połączeniami przychodzącymi

(Temat utworzony: 08-04-2022 11:26 AM)
1808 Wyświetlenia
RysiekKot
Apprentice
Opcje

Witam ,

Od pewnego czasu mam problem z połączeniami przychodzącymi. 

Ludzie nie mogą się do mnie dodzwonić,  nie zależnie czy prowadzę w tym czasie rozmowę czy nie. Połączenia oczekujące mam wł na obu kartach SIM. Ja nawet nie wiem, że ktoś do mnie dzwonił. Wymieniłem karte SIM, reset pamięci cache itd. Czy ktoś miał podobny problem?

13 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje
W jakiej sieci jesteś? Miałem taki sam problem na S21 Ultra, gdy byłem w Play. Od 3 tygodni mam S22 Ultra I przeszedłem do Orange. Problem zniknął, ale szczerze? Nie wiem co pomogło, czy zmiana telefonu, czy zmiana operatora.
RysiekKot
Apprentice
Opcje
Mam 2 karty SIM orange i plus i na obie czasem jest problem się dodzwonić. A nie chce robić resetu do ust fabrycznych...utracę wszystkie wysłane maile
patyczak
Black Belt 
Opcje
Maile masz przecież na poczcie, możesz je później wysłać na telefon z laptopa czy z PC. Nawet nie, będziesz je miał po zalogowaniu na swoje konto Google.
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@RysiekKot  Zacznij od podstawowych czynności, czyli reset sieciowy w telefonie. Ustawienia - Zarządzanie ogólne - Resetowanie - Resetowanie ustawień sieciowych (usunie to zapisane sieci wifi i urządzenia bluetooth). Następnie soft reset: klawisz zasilania i ściszania wcisnąć razem na jakieś 10s - telefon uruchomi się ponownie.

RysiekKot
Apprentice
Opcje
Zrobiłem to wszystko i nie pomogło.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Obawiam się, że konieczny będzie hard reset bez przywracania kopii zapasowej. Jeżeli problem pozostanie to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Instrukcja - hard reset
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

RysiekKot
Apprentice
Opcje
Wypełniam zgłoszenie i wysyłam do serwisu. Dzięki za porady.
kielon1
First Poster
Opcje
Problem ten dotyczy plusa.po włożeniu drugiej karty z Orange Problem zniknął. Znajomym podałem drugi numer i tyle
0 Like
Gosiek1985
First Poster
Opcje

Również mam ten problem, wymiana karty nie pomogła. Problem pojawia się notorycznie. Dramat

0 Like