Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 Fe 8/256 co oznacza kod modelu

(Temat utworzony: 06-09-2022 10:37 AM)
1200 Wyświetlenia
Mateo22w
Explorer
Opcje

Witam wszystkich pare dni temu zakupilem s21 Fe 8/256, gdy wchodze w ustawienia to pisze SM-G990B2/DS, co to za wersja? na internecie nic na temat tej wersji nie pisze, w cpu z pisze ze snapdragon 888 ale moze ktos cos powiedziec o co chodzi 

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Witam @Mateo22w 

Z tego co udało mi się znaleźć, to model B2 posiada certyfikacje na Bluetooth 5.2, a nie jak poprzednik 5.0. Dodatkowo podobno nie obsługuje on technologii 5G, tylko 4G. Informacje te pochodzą z Internetu, dlatego sprawdź to na swoim modelu. Możesz również zadać swoje pytanie bezpośrednio do firmy Samsung, za pomocą aplikacji Samsung Members, a dokładnie opcji zadaj pytanie lub chat Samsung.  

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Mateo22w
Explorer
Opcje

Na czacie samsunga pisze ze zmiany sa tylko kosmetyczne, miedzy innymi obsluga nowszej wersji bluetooth 5.2 (zamiast 5.0 w wersji bez b2), mozna temat zamknac ewentualnie zostawic jesli ktos bylby ciekawski jak ja

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Witam @Mateo22w 

Z tego co udało mi się znaleźć, to model B2 posiada certyfikacje na Bluetooth 5.2, a nie jak poprzednik 5.0. Dodatkowo podobno nie obsługuje on technologii 5G, tylko 4G. Informacje te pochodzą z Internetu, dlatego sprawdź to na swoim modelu. Możesz również zadać swoje pytanie bezpośrednio do firmy Samsung, za pomocą aplikacji Samsung Members, a dokładnie opcji zadaj pytanie lub chat Samsung.  

Mateo22w
Explorer
Opcje

Telefon kupilem w rtv euro agd,5g mam dostepne w ustawieniach sieci komorkowej, w programie cpu z pisze ze jest to wersja snapdragon 888, pisze do samsunga wlasnie ale oczekuje dopiero na odpowiedz

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Z tego co piszesz wynika, że modele różnią się, tylko certyfikacją Bluetooth.  

Rozwiązanie
Mateo22w
Explorer
Opcje

Na czacie samsunga pisze ze zmiany sa tylko kosmetyczne, miedzy innymi obsluga nowszej wersji bluetooth 5.2 (zamiast 5.0 w wersji bez b2), mozna temat zamknac ewentualnie zostawic jesli ktos bylby ciekawski jak ja

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Ok :smiling-face: . W sumie tak jak pisałem powyżej, odnośnie Bluetooth  😉 

patyczak
Black Belt 
Opcje
Również poszperałem w sieci, i jak pisał @YOX, różnią się tylko certyfikatami BT. Twój telefon ma nowsze oprogramowanie BT, ale obsługuje 5G.
sfenNnN
First Poster
Opcje
Tak piszą a różnica jest między innymi w nakładce to tak jak w Huawei imou czy jak to tam sie nazywało ,tak jak by samsung sprzedał model dla pod firmy co tworzy oprogramowania
0 Like