Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

s20 fe 5g problemy z ekranem

(Temat utworzony: 11-02-2021 12:07 PM)
4514 Wyświetlenia
Prinss
Pioneer
Opcje
Mimo już z 4 aktualizacji, naprawiających problem z ekranem, błędy dalej występują. Najnowsza aktualizacja luty 2021. Nagrałem film pokazujący że problem dalej występują https://youtu.be/4aMVoM_Hrbw

Samsung ma gdzies kupujących. Jak można zwrócić wadliwy produkt i odzyskać pieniądze? 
0 Like
zakrecona
First Poster
Opcje

Ja zakupiłam telefon s20 fe 5g 3 mc temu i już 2 raz jest w serwisie. Pojawia się zielony ekran który sam znika po kilku minutach .ekran sam się blokuje nie idzie go potem w żaden sposób odblokować nawet bocznym przyciskiem.  Zacina się.  Jestem poprostu zniesmaczona tym faktem gdzie telefon mial być taki super dobry. Żadne aktualizacje tego nie naprawiły. Pod koniec juz nawet nie mogłam dodać swojego odcisku palca mo telefon sam się wygaszał i nid było widać w którym miejscu dokładnie palec ułożyć.  Największa porażka jaką w życiu zaliczyłam to kupno tego telefonu.  

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@zakrecona  kopia zapasowa po wizycie w serwisie była przywracana?

zakrecona
First Poster
Opcje
Nie ponieważ dostałam wytyczne żeby tego nie robić i wszystkie aplikacje instalować pojedynczo. W sumie miałam na nim tylko 3 swoje aplikacje oprócz tych co już automatycznie się pobierają po skonfigurowaniu telefonu
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na forum nic więcej nie będziemy w stanie doradzić. Konieczna będzie kolejna wizyta w punkcie serwisowym.

Jarzaart
Explorer
Opcje

 Kupilem s20 fe tydzień temu. Przesiadka z Huawei P10... Jestem załamany ilością błędów. Na zdjęciu odpowiedź czy problem z ekranem został naprawiony... Szlag trafił pisanie przy pomocy Swiftkey... 🙁Screenshot_20210802-181423_Touch Screen Test.jpg
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Jarzaart próbowałeś przywrócić urządzenie do ustawień fabrycznych albo sprawdzałeś, czy w Trybie Bezpiecznym te problemy również występują?

Tutaj masz poradnik do trybu bezpiecznego:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

GoodGamingPike
First Poster
Opcje
Hej, od kilku miesięcy mam problem z moim Samsungiem S20Fe 5g. Czasami w losowym momencie ekran przestaje reagować na dotyk (zawsze zdarza się to na ekranie blokady) i jestem zmuszony do przytrzymania przycisków głośności i zasilania w celu restartu, gdyż w inny sposób nie da się tego zrobić. Po restarcie wszystko dziala jak należy. Zaznaczę tutaj, iż nie jest to zawieszenie telefonu gdyż godzina i inne informacje dotyczące powiadomień działają normalnie. Proszę o pomoc.
0 Like
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Standardowo - reset do ustawień fabrycznych - jeżeli nie pomoże - serwis
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Alex9152  Dzień dobry 

Zawsze problem jest z dotykiem tylko na ekranie blokady,  później podczas obsługi telefonu wszystko działa prawidłowo?

Możemy jeszcze przed hard resetem wykonać Wipe cache partition. 

Flamingo_
Voyager
Opcje
Udaj się do serwisu i poproś o wymianę ekranu
0 Like