Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S10+ - porównując do S9+ / kiedy promocje, dodatkowe pakiety?

(Temat utworzony: 13-03-2019 07:34 PM)
645 Wyświetlenia
OTW
First Poster
Opcje

Witajcie!

Kiedy przewidujecie pierwsze promocje na S10+?

Skoro S9+ swoją premierę miał rok temu (i wtedy jego wartość ustalono na 3999 zł), a teraz można spokojnie ten telefon kupić za 2899 zł (1100 zł mniej), to kiedy nowe S10+ stanieją (i o ile)?

Druga sprawa - program Guard. Rozumiem, że dla S10 takich usług nie będzie, skoro dla S9 ten program działał od początku?

Trochę nie widzę sensu kupowania nowego S10+ już teraz, bo naturalnym jest fakt, że "szał nowości" się skończy. 

Podzielcie się opiniami.

0 Like
4 Odpowiedzi
sardroid
Troubleshooter
Opcje

Dla S10+ jest od początku Samsung Careplus na 3 miesiące.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@OTW, obecne promocje czyli Odkup oraz Care+ trwają do 14 kwietnia więc podejrzewam, że nowe promocje pojawią się dopiero po tym terminie. Mimo wszystko nie spodziewałbym się sporych obniżek ponieważ to początek sprzedaży najnowszych galaktycznych modeli. Być może, podobnie jak w przypadku poprzednich modeli, pojawi się promocja ze zwrotem gotówki w bankomatach. Trzeba cierpliwie czekać i polować na okazje :winking-face:

Na ten moment usługa Guard nie jest dostępna dla modeli S10 i nie udało mi się znaleźć informacji czy taka usługa zostanie uruchomiona.

0 Like
OTW
First Poster
Opcje
Tak, właśnie miałem na myśli wypłatę z bankomatu. Kiedy pojawiły się pierwsze takie promocje z S9+? (i ile wynosiły?)
Co do Guard - myślisz, że może się pojawić?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@OTW, jeżeli się nie mylę to pierwsza promocja ze zwrotem gotówki wystartowała w okolicach listopada i osoby biorące udział w tej promocji mogły wybrać aż 500 zł z bankomatu. Równolegle trwała druga promocja z odkupem starszego urządzenia i gwarantowaną kwotą 250 zł. Nie jestem jednak pewny czy przypadkiem wcześniej nie była dostępna podobna promocja.

Do tej pory dla wszystkich flagowców był dostępny program Guard więc szanse na pojawienie się takiej usługi dla S10 są wysokie. Są to jednak jedynie moje przypuszczenia.

0 Like