Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Resetowanie hasła (samsung pass)

(Temat utworzony: 15-12-2021 07:29 AM)
1697 Wyświetlenia
BackDoorMan
Pioneer
Opcje
Mam zarejestrowane konto samsung poprzez konto google. Ostatnimi czasy, samsung pass przestał podpowiadać hasła. Wchodzę w apkę i prosi o zalogowanie - hasła nie pamiętam. Resetuję hasło, wpisuję maila, wysyłam, ale na skrzynce nie mam linku do resetowania. Ktoś się spotkał z czymś takim? 
0 Like
8 Odpowiedzi
Aro17
Voyager
Opcje
Chodzi o haslo do Samsung Members? Spróbuj zresetować hasło z poziomu aplikacji. Ja zrobiłem to na kompie, jest zdecydowanie szybciej wg mnie
0 Like
BackDoorMan
Pioneer
Opcje
Members czy konto samsung to chyba jeden czort. Po kliknięciu w "Nie pamiętasz hasła? " odpala się stronka w przeglądarce
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BackDoorMan  Dzień Dobry

Proszę w takim razie  wyczyszczenie danych aplikacji Samsung Pass.

Ustawienia > Aplikacje > Samsung Pass > Domyślna Pamięć > Wyczyść Dane

Proszę też o wylogowanie się z konta Samsung i zalogowanie się do niego ponownie

BackDoorMan
Pioneer
Opcje
Ale ja nie pamiętam hasła...
0 Like
LukaszW
Expert
Opcje

@BackDoorMan, spróbuj resetu poprzez account.samsung.com i sprawdź opcję resetowania hasła na różnych przeglądarkach - na pewno się uda! :smiling-face:

BackDoorMan
Pioneer
Opcje
Próbowałem na PC z jedną przeglądarka, spróbuję inną, ale jakoś wątpię w powodzenie, jak chcę zmienić maila do logowania, to wysyła kod do przepisania na podanego maila, ale później pyta o hasło do konta
0 Like
Aro17
Voyager
Opcje
Jasne że jeden czort. Daj znać czy się udało. Ostatecznie można założyć nowe konto
0 Like
BackDoorMan
Pioneer
Opcje
Niby można, ale mam jeszcze jedną apkę wylogowaną, której dane logowania powierzyłem samsung pass... mógłbym dla tamtej apki zresetować hasło, ale jaki sens miałaby pass
0 Like