Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

"Utrudnienia/usprawnienia" po aktualizacji do Androida 11

(Temat utworzony: 01-01-2021 05:17 PM)
703 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
W opisie napisano że wprowadzono usprawnienia w nowym systemie i UI3. Ale okazuje się że jest zupełnie odwrotnie kiedy ustawia się tryb ciemny i czarną Tapetę, po co w menu robi się szara?, dlaczego kiedy wejdziemy w listę ostatnich połączeń to zniknęły zdjęcia kontaktów?? One ułatwiały odnajdywanie konkretnych numerów. A teraz jest lista która wygląda jak ta na zakupy. Nie uważam tego za dobre zmiany.
0 Like
10 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli uważasz, że należy wprowadzić zmiany lub korekty w nowej wersji One UI 3 to koniecznie zgłoś sugestie za pomocą aplikacji Samsung Members.

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Dodając do wypowiedzi kolegi @mirudo24 -> Sugestie zmian powinny być zgłaszane poprzez opcje "Zadaj pytanie" lub chat Samsung. 

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
a troszeczkę jaśniej, gdzie szukać tych opcji ???
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wchodząc do aplikacji Samsung Members naciskasz na widoczny tam w prawym dolnym rogu niebieski + . Znajdują się w nim opcje "Czat tekstowy" oraz "Zadaj pytania", o których wspomniałem w poprzednim poście.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Zastosuj propozycje podane przez kolegę @YOX 

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
właśnie wczoraj rozmawiałem z przeuroczą Panią i wszystkie uwagi do nowej wersji przekazałem;) Więc czekam z niecierpliwością na rozwój wydarzeń.
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
dzięki chłopaki i pozdrawiam serdecznie w nowym roku.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku :smiling-face:

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wszystkiego co najlepsze w tym roku.

0 Like