Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

"Przychodzące" powiadomienia podczas słuchania muzyki.

(Temat utworzony: 24-04-2019 08:07 AM)
4612 Wyświetlenia
Paulina5
Student
Opcje

Witam. 

Jeżeli taki temat już był to najmocniej przepraszam za założenie kolejnego. 😊

Mam mały, dość irytujący problem z S9. A mianowicie jeżeli słucham muzyki,tryb dźwięku jest na głośny to przychodzi dźwięk powiadomienia, jednak tego powiadomienia nie ma, to samo jak telefon jest na trybie wibracji. Jest to dosyć uciążliwe ponieważ nie ma żadnego powiadomienia, a gdy zmieniam piosenkę go pojawia się dźwięk lub wibracja. Stało się tak po którejś z aktualizacji systemu.

Wszystkim dziękuję z góry za odpowiedzi, pozdrawiam Paulina.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Paulina5  Proponuję wyzerować preferencje aplikacji poprzez: Ustawienia > Aplikacje > Trzy kropki w prawym górnym rogu > Zeruj Preferencje Aplikacji.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Paulina5  Czy problem dotyczy konkretnej aplikacji czy ogólnie wszystkich powiadomień?

0 Like
Paulina5
Student
Opcje

Tylko przy Samsung Music.

0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Paulina5  Proponuję wyzerować preferencje aplikacji poprzez: Ustawienia > Aplikacje > Trzy kropki w prawym górnym rogu > Zeruj Preferencje Aplikacji.

Paulina5
Student
Opcje

Mistrzostwo.. pomogło! 😊

Serdecznie dziękuję za pomoc. 🙂🙋‍♀️

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Paulina5  Proszę Bardzo :smiling-face: Super że udało się rozwiązać problem :smiling-face:

0 Like
Zebrra
Explorer
Opcje

Witam, mam dokładnie ten sam problem z Samsung Music. Dźwięk powiadomienia pojawia się gdy kończy się jeden kawałek, a zaczyna drugi, gdy przewijam na kolejny, pauzuję czy tez wychodzę z aplikacji. Zerowaniw nie pomogło :(. Ma ktoś jakieś inne rozwiązanie? Nie mam karty pamięci w tel I wszystkie dane są na nim wiec opcja z przywracaniem ustawień fabrycznych odpada. Help! (Pacjent Samsung s10 lite). Pozdrawiam 

0 Like
Zebrra
Explorer
Opcje

Hehe.. przed chwilą pisalam prośbę o pomoc ale na szczęście udało mi się do tego dojść dlatego podaje rozwiązanie nr.2 jeżeli komuś (tak jak mi) 1 opcja nie pomoże: 

W ustawieniach aplikacji która odtwarza muzykę należy odznaczyć opcje powiadomień w Kategorii "Odtwarzanie". Mam nadzieję, że komuś to pomoże :). Pozdrawiam

Screenshot_20201112-222004_Settings.jpg

0 Like