Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

przesyłanie plików na drugi tel.

(Temat utworzony: 30-10-2020 06:16 PM)
645 Wyświetlenia
Renex666
Explorer
Opcje
Witam Serdecznie :smiling-face: Jakim najszybszym sposobem mogę wysłać pliki media ogólnie rozchodzi mi się o przesłanie filmu 8Gb na drugi telefon?  Bardzo proszę o poradę. Pozdrawiam i z góry dziekuje :smiling-face: 
0 Like
17 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Za pomocą aplikacji Smart Switch. Możesz to tego użyć kabla, sieci bezprzewodowej lub komputera.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Renex666, Najszybciej będzie połączyć oba urządzenia kablem i przenieść wybrane pliki za pomocą aplikacji Smart Switch lub menadżera plików.

0 Like
Renex666
Explorer
Opcje
Głównie rozchodzi mi się o przesłanie filmu bez kabla samsung s20
0 Like
Teth
Navigator
Opcje
W Samsungu masz wbudowane Quick Share. Rozwiń belkę powiadomień i masz tam ikonę do aktywacji tej funkcji.
0 Like
Teth
Navigator
Opcje
Smart Switch służy do przenoszenia danych pomiędzy starym telefonem a nowym. Do udostępniania danych, np. do kogoś, służy funkcja Quick Share.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Smart Switch jest rozudowanym narzędziem . Utarło sie natomiast, że jest on do przenoszenia danym miedzy telefonami. W Smart Switch możesz min. zrobić kopie zapasową, przywrócić dane z niej, w wersji komputerowej pozwala zaktualizować urządzenie. Wszystko, więc zależy od wielkości pliku, jeżeli masz małe pliki to możesz nawet użyć Bluetooth.
0 Like
Teth
Navigator
Opcje
Nie utarło się, tylko do tego właśnie służy Smart Switch. Uruchom aplikację, a pierwsze co zobaczysz na ekranie, to wybór nowego urządzenia do którego chcesz przenieść dane. Jeśli chcesz, możesz ryzykować wybór cudzego urządzenie, ale nie sugeruj komuś wybór aplikacji do synchronizowania danych na nowe urządzenie, podczas gdy ma do dyspozycji narzędzie służące stricte do udostępniania plików Quick Share.
Kris2021
Voyager
Opcje
Quick Stare działa tylko na Samsungach to samo z Smart Switch.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie zamierzam się z Tobą kłócić, ale w pierwotnym poście nie ma informacji o drugim urządzeniu, a opcja Quick Share została wprowadzona wraz z One UI 2.1 w Samsungach.
0 Like