17-07-2021 03:29 PM
Witam, mam pytanko czy orientuje się kto jak mogę z mojego samsunga przenieść postęp gry (fishdom) na realmi 7i? Oczywiście realmi też jest zarejestrowany na moim koncie google. Druga sprawa gdzie znajdę na samsungu s10e po ostatniej aktualizacji wszystkie aplikacje tj. kiedyś klikałem na trzy kropki aplikacje wszystkie i tam pokazywalo mi doslownie wszystkie apki którego były zainstalowane po przez moje konto nie ważne na jakim telefonie. Teraz za cholerę nie moge tego znaleźć.
17-07-2021 03:40 PM
Cześć @Rogallo
Postępy z gry można przenieść, jeżeli została połączona z aplikacją Gry Play, nie każda gra oferuje taką możliwość.
Przejdź do: Sklep Play → Awatar (prawy górny róg) → Zarządzaj aplikacjami i urządzeniami → Zarządzaj. O to chodziło?
17-07-2021 03:53 PM
no własnie nie o to chodzi w zakładce zarządzaj są tylko aplikacje które aktualnie są zainstalowane na telefonie. Kiedyś była też zakładka WSZYSTKIE i tam były wszystkie aplikacje przypisane do konta. Co do samej gry to chodzi o google play ? Mam na zielono konkretnie google play connected ale musze grac od nowa nie skopiował się postep gry.
17-07-2021 04:00 PM
To gdy jesteś już w zakładce Zarządzaj, kliknij na rozwijaną listę, która znajduje się pod napisem "Zarządzaj" i wybierz "Niezainstalowane".
17-07-2021 04:10 PM
teraz się wszystko zgadza dzięki wielkie A wiesz może jak przywrócić kopie zapasową z samsunga s6 na realmi7i? z tego co pamiętam to robiłem tą kopie poprzez samsung cloud a nie google i tutaj jets problem.
17-07-2021 04:12 PM
Spróbuj może przez aplikację Smart Switch.
17-07-2021 04:18 PM
już ją zainstalowałem ale jedynieco ona robi to szuka telefonu w pobliżu a problem w tym ze s6 jest niedysponowana bo zaliczyła glebe.
17-07-2021 04:21 PM
Jeżeli telefon się nie uruchamia, to nie ma możliwości przeniesienia danych.
17-07-2021 04:31 PM
poważnie? czyli co jak się skopuje dane na samsung cloud to jedyna opcja po uszkodzeniu telefonu aby odzyskać te dane to kupno nowego samsunga? Nie wiem jak to działa do końca ale widze, że w klepie play nie ma takiej aplikacji.
17-07-2021 04:40 PM
a co do samej gry. Zainstalowałem gre wszedłem w opcje połączyłem z google play i wszystko? powinno się poprzenosić samo? Bo nic się nie wydarzyło. Szkoda mi troche gierki bo był 3tyś poziom:D