Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kopiowanie plików na telefon z usb

(Temat utworzony: 27-07-2021 09:16 PM)
1051 Wyświetlenia
Luk7
Pioneer
Opcje

Cześć,  mam taki problem.  Mam pendrive z usb-c. Wsuwam w telefon i nie mogę w żaden sposób skopiować np. Pdfa na pamięć Tel. 

Niby jest opcja kopiuj, ale nigdzie nie da się skopiować bo jeśli wejdę w jakiś folder to wtedy ta opcja "kopiuj" wygasa i nie da się kliknąć. Wszystko dzieje się w obszarze aplikacji "moje pliki"

Mogę udostępnić np. na maila lub we wiadomości z tego pendriva coś,  ale nie skopiować do pamięci Tel.

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Luk7
Pioneer
Opcje

Też jest wygaszona ikona. 

Ale rozwiązałem problem. Ja próbowałem kopiować od razu do folderów w sekcji kategorie.  A trzeba najpierw do tych folderów się dostać klikając pamięć wewnętrzna.. amba temat do zapomnienia: )

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Luk7  Cześć 

A próbowałeś opcji przenieś?

Rozwiązanie
Luk7
Pioneer
Opcje

Też jest wygaszona ikona. 

Ale rozwiązałem problem. Ja próbowałem kopiować od razu do folderów w sekcji kategorie.  A trzeba najpierw do tych folderów się dostać klikając pamięć wewnętrzna.. amba temat do zapomnienia: )

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Luk7  Czyli wszystko już działa?

Luk7
Pioneer
Opcje

Tak,  temat można usunąć

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Luk7, nie musimy usuwać tematu, możesz oznaczyć swoją wiadomość jako rozwiązanie, może komuś w przyszłości się przyda. :smiling-face:

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.