Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przegrzewanie się - Samsung S10

(Temat utworzony: 21-06-2021 07:15 PM)
2974 Wyświetlenia
Maartiinaa
Explorer
Opcje
Cześć, mam problem z przegrzewaniem się telefonu - robi się tak gorący, że aż mnie parzy. Był robiony restart, ustawienia fabryczne, odinstalowanie zbędnych aplikacji, wyłączenie niepotrzebnych funkcji - a on się nagrzewa wg aplikacji nawet do 44 stopni. Co się z nim dzieje? Co jeszcze mogę zrobić? Dodam, że teraz leżał wyłączony i ochłonął, ale chwilę po włączeniu nagrzewa sie bok gdzie są klawisze głośności i bixby...pomocy!

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maartiinaa  @_Użytkownik_  jest to normalne przy tak wysokich temperaturach  na zewnątrz. U mnie wszystkie urządzenia są gorące do czasu jak nie włączę w domu klimatyzacji. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

18 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maartiinaa  Cześć.  

A jakie czynności wykonujesz w trakcie przegrzewania urządzenia.  Czy np. Korzystasz z transmisji lte?

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Maartiinaa 

A czy po resecie była przywracana kopia zapasowa? 

Maartiinaa
Explorer
Opcje
Nie, wszystkie aplikacje itp od nowa instalowałam, jedyne co to zalogowałam się na konto samsung i na Google.
0 Like
Maartiinaa
Explorer
Opcje
Korzystam z tranismji i udostępniania. Dodatkowo ja używam tylko prostych aplikacji, fb, mess, Instagram itp
0 Like
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maartiinaa  @_Użytkownik_  jest to normalne przy tak wysokich temperaturach  na zewnątrz. U mnie wszystkie urządzenia są gorące do czasu jak nie włączę w domu klimatyzacji. 

Maartiinaa
Explorer
Opcje
Czyli to nie problem telefonu a temperatury? Gdy go używam nagle pali w rękę, ale gdy leży na stole nic mu się nie dzieje...w zeszłym roku w lato też go miałam i nie miał takich problemów
0 Like
Maartiinaa
Explorer
Opcje
Dzięki! No to chyba kwestia upału letniego. :smiling-face:
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo! Obserwuj działanie telefonu i w razie dodatkowych pytań pisz śmiało. Spróbujemy wtedy znaleźć rozwiązanie na forum.