Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy po aktualizacji

(Temat utworzony: 22-01-2022 08:09 PM)
1530 Wyświetlenia
Adix777
Explorer
Opcje
Witam, wczoraj dostałem aktualizację do androida 12( mój model telefonu to s20 fe 4g wariant XEO). Telefon zacinał się dosyć często, najbardziej przy włączaniu, więc przywróciłem ustawienia fabryczne. Na pierwszy rzut oka wydawało się że telefon przestał się zacinać , lecz po kilku godzinach problem z wcześniej powrócił. Nie wiem co mam zrobić. Z góry dziękuję za pomoc.
0 Like
11 Odpowiedzi
ziemskimichal
Voyager
Opcje
Jeśli po przywróceniu dalej jest nie tak, to wydaje mi się, że serwis ... Można jeszcze spróbować zrobić testy w aplikacji Samsung Members i poprzez aplikację skontaktować się z działem obsługi. Pozdrawiam!
mZ
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adix777  Witam

Ogólnie zacina się system czy podczas używania jakiś aplikacji?

Adix777
Explorer
Opcje
Ogólnie nawet gdy używam go chwilę to raczej się nie zacina, lecz najbardziej jest zwiecha na ekranie blokady i nic nie mogę zrobić, nawet czasami wyłączyć
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Adix777 Czy po przywróceniu ustawień fabrycznych przywracałeś dane z kopii zapasowej ?

Adix777
Explorer
Opcje
Tak
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Adix777 W takim przypadku proszę ponownie przywrócić ustawienia fabryczne, bez przywracania żadnych danych z kopii zapasowej.  Prawdopodobnie wraz z kopią przywróciłeś również wcześniejszy swój problem. 

Adix777
Explorer
Opcje
Dobrze tak zrobię dziękuję
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Adix777   tak jak mówi kolega, może by temu winna kopia zapasowa a konkretnie jakieś pliki systemowe

Katolik
Student
Opcje
Błąd w galerii, podczas autokorektu zdjęci wywala galerię i pokazuje błąd aplikacji, reset nic nie pomaga.
Fajna ta aktualizacja była taka nie za dobra
0 Like