Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z nagrywaniem wiadomości na aplikacji Messenger

(Temat utworzony: 09-02-2021 09:52 AM)
11556 Wyświetlenia
KubaaaR1
Student
Opcje

Witam, jestem posiadaczem Samsunga Galaxy S20+ od 3 miesięcy zauważyłem że od 2 miesięcy nie mogę wysłać żadnej wiadomości głosowej na aplikacji messenger zawsze gdy klikam na ikonkę mikrofonu to ta fala głośności gdy nagrywasz idzie w lewy górny róg ekranu po czym jak przestaje nagrywać wiadomość się nie wysyła w czym może być tutaj problem ?

10 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Problem najprawdopodobniej występuje po stronie aplikacji Messenger. Spróbuj wykonać wskazówki opisane w poniższym wątku.

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

Mati81DBK
First Poster
Opcje
żadna nie pomogła .. przy tel s20 ultra
0 Like
KubaaaR1
Student
Opcje

U mnie również nie pomogło cóż wina leży po stronie aplikacji najwidoczniej nic tylko czekać

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mati81DBK@KubaaaR1, podejrzewam, że konieczna jest aktualizacja aplikacji Messenger. Możecie również zgłosić błąd do dewelopera odpowiedzialnego za aplikację.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

tak to jedyna co można zrobić, niestety ostatnia aktualizacja messengera przyniosła kolejne problemy.

0 Like
Pendorek
Student
Opcje
Po aktualizacji na messengerze zaczęły mi szwankować głosówki. Raz sie nagrywają a raz nie(glosowka sie wysyla ale nic nie słychać). Mikrofon normalnie działa, a aplikacja ma wszystkie wymagane uprawnienia. Czy wie ktoś może jak sobie z tym poradzić?
0 Like
skbmck
First Poster
Opcje
Najprawdopodobniej błąd messengera i wystarczy poczekać na aktualizację. Ta aplikacja nigdy nie działała prawidłowo, dla tego strzelam że to nie problem smartfona tylko aplikacji
Opcje

Witam. Jak w temacie.

Przy korzystaniu z głosówek na messengerze czy nagrywaniu filmów, telefon sporadycznie nie nagrywa dźwięku. 

Robiłem wipe cache partition, resetowałem również telefon do ustawień fabrycznych. Wersja oprogramowania oczywiście jest aktualna.

Co mogę jeszcze zrobić aby naprawić ten problem? Dodam również, że telefon jest praktycznie nowy, ani razu nie upadł.

PatrykF
Expert
Opcje

@Warrant officer_Dzik Raczej musisz zgłosić to do dewelopera aplikacji Messenger. Jedyny znany sposób na proradzenie sobie z tym to wyłączenie aplikacji w ustawieniach. Pamiętaj też, jeżeli korzystasz ze słuchawek, że Messenger nie nagrywa głosówek z mikrofonu słuchawek, tylko z mikrofonu telefonu.