07-05-2022 06:01 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Od pewnego czasu z telefonem zaczęły pojawiać się problemy, a dokładniej z jego działaniem. Co jakiś czas ekran przestaje kompletnie działać, ale co dziwne to przyciski na dole do powrotu i zminimalizowania aplikacji działają tak samo jak interfejs na górze ekranu do wyłączenia telefonu, zmieniania jakości itp. nawet Bixby działa. Oprócz tego mogę wejść w ustawienia i tam ekran też działa. Jedyne co nie działa to aplikacje i pulpit, ekran po prostu nie reaguje na klikanie ani przewijanie. Pomaga tylko restart telefonu. Nie wiem czy to jakaś wada techniczna telefonu, nie chcę iść z tym od razu do serwisu. Telefon się nie przegrzewa, a wirusów również nie ma. Najczęściej taki freeze występuje po tym jak odpalę szybko jakąś aplikację i zacznę w niej szybko coś przewijać albo klikać, choć też czasami występuje po prostu odpaleniu aplikacji. Nie znalazłem tutaj nikogo z podobnym problemem, najczęściej występuje to u innych na całym telefon, a mi na dotyk nie odpowiada tylko pulpit i aplikacje, gdy interfejs normalnie działa.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
26-08-2022 09:43 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
26-08-2022 09:48 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
26-08-2022 10:24 AM — edytowano 26-08-2022 10:25 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Spróbuj udać się jeszcze raz do serwisu, zaznaczając że hard reset od nich nie pomógł
Co do zasięgu, może spróbuj wykonać restart, albo włącz i wyłącz tryb samolotowy aby zresetować sieć
28-10-2022 11:18 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
To jest prawidłowa odpowiedź
06-04-2024 10:38 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj

08-04-2024 03:34 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@magnolia19, próbowałaś ponownie uruchomić smartfon?
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.
09-05-2024 08:24 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
09-05-2024 08:45 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Amelljia Cześć
W tej sytuacji zalecam Panu wykonanie poniższej instrukcji.
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... - należy zwrócić uwagę, by wybrać opcję Wipe Cache Partition.
Takie czyszczenie pomaga usuwać problemy związane z pracą urządzeń. Jest ono bezpieczne dla danych, a usuwa jedynie dane z pamięci podręcznej, eliminując przy tym błędy systemowe. Jest to opcja zalecana do wykonania co jakiś czas dla zwiększenia płynności pracy telefonu.
Zasady wejścia w tryb recovery:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-jak-wej%C5%9B%C4%87...
09-05-2024 09:11 PM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Duzo zwiech, zamyśleń, klatkowania.
Co ciekawe tel przy tym się praktycznie wcale nie grzał jakby nie było to w najmniejszym stopniu dla niego obciążające, a jednak płynności nie bylo. (Wcześniej grzał się mocno pod obciazeniem)
I to skłania mnie do myślenia ze celowo, znacząco ograniczyli moc procesora

- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »