Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z mms

(Temat utworzony: 09-11-2020 08:04 PM)
11209 Wyświetlenia
anettaa93
Apprentice
Opcje
Jak zmienić ustawienia aby wysłać zdjęcie,  obraz w pliku a nie za pomocą łącza. 
Samsung s20+.

image

0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@anettaa93  Witam

Wysyłamy za pomocą pierwszej ikonki od lewej strony w aplikacji Wiadomości:

Screenshot_20201109-201217_Messages.jpg

anettaa93
Apprentice
Opcje
tak dokładnie. po wybraniu danego zdjęcia pokazuje mi się powyzszy komunikat- wyslij za pomocą udostępniania łącza. nie mogę tego nigdzie zmienić
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@anettaa93  Proszę w taki razie zanim Pani zaznaczy zdjęcie kliknąć małą ikonkę w prawym dolnym rogu i wyłączyć "Udostępnianie Obrazu Za Pomocą Łącza"

Screenshot_20201109-203151_Messages.jpg

anettaa93
Apprentice
Opcje
Juz do tego doszłam 😁 Dziękuję.
w s8+ nie było takiej opcji albo nie kojarzę 🙃
0 Like
Tomasz Niedzielski 1
First Poster
Opcje
Witam serdecznie dołączam się do tematu również nie mogę przesłać mmsa normalnie tylko poprzez udostępnienie łącza wyłączenie na dole nic nie daje
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tomasz Niedzielski 1  Witam

Czy aby na pewno ta funkcja jest wyłączona tak jak rozmawialiśmy o tym we wcześniejszych postach?

Jeżeli mimo to nadal jest udostępniany mms w postaci linku proponuję wyczyścić dane aplikacji Wiadomości.

PawełStolecki
First Poster
Opcje
Witam, jak wyłączyć udostępnianie łącza aby wysyłać zdjęcia jako zwykły MMS w S24 Ultra?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@PawełStolecki W apliakcji Wiadomości, kiedy wybierasz już zdjęcie do wysłania, na dole ekranu, zobaczysz BARDZO słabo widoczną ikonkę chmurki. Jeżeli jest ona podświetlona, to zdjęcia będą udostępniane jako łącze - odznacz ją i jeżeli zrobi się szara, będzie to znaczyło, że wyłączyłeś funkcję.