Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z mikrofonem

(Temat utworzony: 23-02-2021 10:41 PM)
11034 Wyświetlenia

Też mam ten problem

vkris
First Poster
Opcje
Hej. Mam problem z mikrofonem w swoim s21 gdyż jak rozmawiam przez telefon druga osoba mnie słyszy jakbym gadał przez jakąś szybę lub folie i słychać strasznie nie wyraźnie. Czyściłem dane pamięci telefonu w aplikacjach i nadal beż zmian...
Mati100
Navigator
Opcje
robilem testy w samsung members diagnostyka dolny w ogole nic a gorny dziala dobrze
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mati100, W takim razie pozostaje Ci przywrócić telefon do ustawień fabrycznych. Gdy mikrofon w dalszym ciągu nie będzie reagował, to pozostaje wizyta w serwisie.

Autoryzowane Centra Serwisowe
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mati100  nic więcej tutaj nie wymyślimy, pozostaje serwis. Telefon jest jeszcze na gwarancji?

Mati100
Navigator
Opcje
chyba jeszcze jest jak sie nie myle
0 Like
Mati100
Navigator
Opcje
a jesli jest gwarancja to w serwisie samsung zrobia mi od ręki?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mati100  jak będą mieć część i jakiś dużych kolejek to jest szansa że tego samego dnia będzie do odbioru

ja2023
Student
Opcje

Witam.

Mam problem z moim galaxy mianowicie gdy rozmawiam przez telefon i w pomieszczeniu są jakieś inne odglosy np w pracy osoby do których dzwonie skarżą się że źle mnie słychać bardziej słychać te dźwięki które są dużo dalej ode mnie niż mnie, a jeżeli w pomieszczeniu jest cisza słychać mnie normalnie b.dobrze.

Proszę o pomoc przekopałem już fora i nie znalazłem podobnego problemu do mojego.

Formatowałem już tel więc format odpada.

Pozdrawiam

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@ja2023, nie twórz, proszę, ponownie tego samego postu.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

SzymonM
Expert
Opcje

@ja2023 jeżeli hard reset nie pomógł, to warto zweryfikować ten problem z serwisem autoryzowanym. Pełną listę serwisów autoryzowanych znajdziesz pod tym linkiem:
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

ja2023
Student
Opcje

Telefon został kupiony w Danii niestety nie mam paragonu...

0 Like
Top tags