Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z głośnością.

(Temat utworzony: 30-11-2021 01:59 PM)
1081 Wyświetlenia
burasek75
Apprentice
Opcje
Często używam słuchawki bluetooth do rozmów,  za każdym razem gdy odbieram połączenie mam maksymalna głośność która jest nieprzyjemna a nawet niebezpieczna dla ucha. Dopiero w chwili połączenia mogę zmiękczyć siłę głosu.  Zakres głośności jest pamiętany tylko do połączeń wychodzących. Odbieranie zawsze z maksymalną godnością. 
Drugi problem to zbyt głośny poziom dźwięku na słuchawkach muzycznych bluetooth na minimalnym poziomie jest dalej za głośno.
 Słuchawki połączone kablem USB-C poziom głośności przy włączonym ekranie jest w porządku lecz gdy wygasze ekran są ledwo słyszalny. Ściszają się . 
0 Like
9 Odpowiedzi
ŁukaszD
Pathfinder
Opcje

@burasek75 Jakie są to słuchawki?

0 Like
burasek75
Apprentice
Opcje
Słuchawka do rozmów bluetooth V8s. Uruchamia się z pełną mocą za każdym razem.
Słuchawki muzyczne Baseus Encok D02 Pro gra za głośno nawet na minimum.
Słuchawki jack 3.5mm z oryginalnym adapterem na USB-C. Grają głośno po wygaszeniu ekranu grają cicho. Nie wiem która głośność jest prawidłowa. Możliwe za na włączonym ekranie grają za głośno
0 Like
ŁukaszD
Pathfinder
Opcje

@burasek75 Spróbuj zresetować ustawienia sieciowe w telefonie i połączyć urządzenia ponownie: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych.

Dodatkowo spróbuj wykonać wipe cache partition.

0 Like
burasek75
Apprentice
Opcje
Nawet nie można wejść w czyszczenie partycji casche. Podczas uruchamiania vol+ i power. Trzymam do wyświetlenia logo. I tel uruchamia się normalnie. Raz tylko wszedł w tryb awaryjny. Może robię coś źle?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@burasek75 Podczas uruchamiania trybu android recovery telefon musi być podłączony do komputera za pomocą kabla. 

burasek75
Apprentice
Opcje
Dziękuję po wyczyszczeniu pomogło. Widocznie przenosząc ustawienia z wcześniejszego tel. Przeszło coś z czym się gryzło.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Proszę bardzo, cieszę się ze problem został rozwiązany😉

0 Like
burasek75
Apprentice
Opcje
Radość jednodniowa, dziś dalej to samo. Problem wrócił
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★