Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ekranem Samsung Galaxy S20 FE 5G

(Temat utworzony: 12-04-2021 06:15 PM)
1504 Wyświetlenia
paulll97
Journeyman
Opcje
Od około miesiąca użytkuję Samsunga Galaxy S20 FE 5G. Ogółem jestem zadowolony ze smartfonu, jednak od początku mierzę się z problemem z ekranem. To znaczy co mniej więcej 2 dni zdaża mi się, że ekran w centralnym punkcie nie działa. Pomaga ponowne uruchomienie telefonu, jednak na dłuższą metę jest to irytujące. Czy ktoś jeszcze ma z tym problem i z czego to wynika?
9 Odpowiedzi
Jan4498
Student
Opcje
Też posiadam S20 FE 5g od 3 miesięcy i nie mam tego problemu, więc możliwe że w twoim modelu coś jest nie tak. Albo idź do jednego z punktów serwisowych, albo możesz spróbować zrobić kopię telefonu, a potem sformatować do ustawień fabrycznych, może pomoże :winking-face:
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @paulll97 

Na początek spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.
[Poradnik] - Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

[Poradnik] [Android 11 One UI 3] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

Drd0
Helping Hand
Opcje
Witaj, @paulll97 Możesz sprawdzić dotyk wyswietlacza kodem serwisowym *#0*# wybierasz go tak jak byś dzwonił, nastepnie klikasz touch.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jaką posiadasz wersję oprogramowania? Czy próbowałeś przywracać telefon do ustawień fabrycznych?

climatius
Explorer
Opcje
Witam, mam dokladbie tak samo, raz na kilka/kilkanaście tygodni. Nie reaguje np klawiatura podczas pisania, ale tylko na niektórych, tych samych literach. Po restarcie problem znika
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałeś wykonać wskazówki podane przez @Kacper2? Czy posiadasz najnowszą wersję oprogramowania?

climatius
Explorer
Opcje
Tak, mam najnowsze oprogramowanie :smiling-face: radę @kacper2 spróbuję wykonać jak problem sie powtórzy :smiling-face: dzięki za pomoc !
paulll97
Journeyman
Opcje
wersja najnowsza. Nie próbowałem przywracać ustawień. Spróbuję z opcją przedstawioną powyżej
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@paulll97 Zrób i daj znać. 

0 Like