Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z dotykiem

(Temat utworzony: 14-12-2021 08:37 PM)
4723 Wyświetlenia
jaca0000
Journeyman
Opcje
Mam pewien problem z s21: otóż telefon często nie reaguje za pierwszym kliknięciem w ekran. Bardzo często trzeba drugi raz kliknąć, aby włączyć aplikację 
71 Odpowiedzi
Members_4WcTyei
First Poster
Opcje

Czy znaleziono już rozwiązanie tego problemu z dotykiem? Raz, 2 razy dziennie zawieszenie się ekranu w  telefonie za te pieniądze i tak renomowanej marki to nieporozumienie. 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałeś wykonywać wskazówki opisane w tym wątku? Jeżeli tak to jakie.

SamMember
Journeyman
Opcje

Temat znany na każdym telefonie Samsunga po updacie do Androida 12. Wygląda na to, że Samsung umywa od tego ręce. Nawet w aktualizacji do OneUI 4.1 nadal jest ten sam problem. 

0 Like
Patrycja22
Apprentice
Opcje

Witam od jakiegoś czasu zawiesza się dotyk w telefonie samsung galaxy s21.  Po ponownym włączeniu telefony wszystko jest jak należy. 

received_1036801743916031.mp4
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00

1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      (wyświetl w Moje wideo)

received_1036801743916031.mp4
      Video Player is loading.
      Current Time 0:00
      Duration 0:00
      Loaded: 0%
      Stream Type LIVE
      Remaining Time 0:00

1x
        • Chapters
        • descriptions off, selected
        • subtitles off, selected
          (wyświetl w Moje wideo)

Borsuk74
          Explorer
          Opcje
          Mam to samo w s22 ultra...
          _Technik_
          Samsung Members Star ★★
          Opcje
          @Patrycja22 Witam. Jeśli po tak zwanym miękkim resecie dotyk działa poprawnie? To jest to błąd oprogramowania, Dlatego proponuję wykonać na początku wip cache partition ( Nie usuwa danych ) jesli to nie pomoze to pełny reset telefonu.
          mirudo24
          Samsung Members Star ★★★
          Opcje

Wykonaj na początek zabieg wipe cache partition, o którym wspomniał @_Technik_. Poniżej zamieszczam instrukcję.

Instrukcja - wipe cache partition
          https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

0 Like
          fisher007
          Pioneer
          Opcje
          Miał już ktoś taki problem z s21+ że nagle ekran się wiesza i nie można dotknąć ikon na ekranie ale zablokować tel można i odblokować palcem też można belge z góry można wysunąć ale nic na niej nie można nacisnąć bo nie reaguje. Już kilka razy mi się tak zdążyło w różnych sytuacjach i mojej żonie na A52 5G. Restart tel tylko pomaga. Ktoś już miał taki problem.
          0 Like
          mirudo24
          Samsung Members Star ★★★
          Opcje
          KamilKoza
          First Poster
          Opcje
          Mam to samo, staram kontaktowac sie z jakimkolwiek serwisem i wszedzie jest mówione ,że nie bylo takich przypadków ale ze moga wziasc telefon na testy. Znajac życie telefon polezy 5 dni i oddadza bez stwierdzenia problemu. Poczytaj w sieci, wiele jest takich przypadków. Szkoda ze samsung nic z tym nie robi. Wszelkie istrukcje wipe cache i hard resety nic nie pomagają
          0 Like