Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z bluetooth przy połączeniu z autem

(Temat utworzony: 16-07-2021 10:58 AM)
6804 Wyświetlenia
s21ultra256
Journeyman
Opcje
Od pewnego czasu mam problem z odbieraniem / dzwonieniem przez zestaw głośnomówiący w aucie a objawia się to tym że odbierając przychodzące połączenie( przycisk na kierownicy) dźwięk nie idzie na głośniki auta , mikrofon też nie działa , rozmówcę słychać tylko przez głośnik telefonu. To samo się dzieje jak wybieramy kontakt i dzwonimy do kogoś.  Nic w opcjach nie zmieniałem , niedawno wszystko działało , inne telefony po podłączeniu działają poprawnie .. ktoś się z tym spotkał?... może to ostatnia aktualizacja namieszała?
27 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Niestety nic więcej nie wymyślimy na forum.

TRiddle
Navigator
Opcje
Sprawdziłem z ciekawości i zgłoszenie dotyczące problemów z WiFi było przeze.mnie wysyłane w marcu tego roku. Do dnia dzisiejszego firma Samsung nie zajęła się problemem choć obiecywali. Oczywiście po zgłoszenie zachęcają do pytań na forum gdzie nikt nic nie wie i karze glaszać do obsługi technicznej. I tak można w kółko, a problem jak był tak jest.
0 Like
TRiddle
Navigator
Opcje
Zgosilem problem do samsunga wysylajac raport o błedach. Otrzymałem nawet odpowiedź ale po FRANCUSKU!. Ręce opadają.
0 Like
MariuszGGG
Explorer
Opcje
Mam s23 i rozmowy przez zestaw głośnomówiący w aucie dziajaa, natomiast muzyka puszczana w telefonie już nie chce przejść na głosniki samochodu. Wcześniej miałem O+6 i było zero problemów. Przy s23 dzwiek działa tylko to pierwszego rozlaczenia zestawu, później nie działa i trzeba na nowo parować telefon by mu,yka była słyszalna przez zestaw, oczywiście znowu do pierwszego rozlaczenia. 😕 z
Słabizna
0 Like
AdamŁowicz
First Poster
Opcje
Mam podobne problemy am wrażenie że stało się tak po którejś z aktalizacji
0 Like
RS-78
First Poster
Opcje
Samsung A54 odbieram połączenie przez system głośnomówiący w samochodzie (ten sam problem z 2 innymi samochodami) po chwili rozmowy system przestaje działać słychać pisk lub szum. Po wyłączeniu w telefonie ikony bluetooth i ponownym załączeniu powraca sygnał ale po jakimś czasie problem się ponawia. Problem zaczął występować po aktualizacji.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@RS-78, na początek wykonaj zabieg Wipe Cache Partition: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

borys-waw
First Poster
Opcje

Mam dokładnie to samo. Dzieje się tak od chwili aktualizacji do Android 14 - wcześniej wszystko było ok.

Niestety nie znalazłem rozwiązania. Zmieniam telefon na niesamsung

0 Like