Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem S20 exynos 990

(Temat utworzony: 29-01-2021 10:15 PM)
404 Wyświetlenia
Bronek1990
Pioneer
Opcje
Mam problem z bardzo szybkiem grzaniem się S20 i spowalnaiem telefonu. Używam standardo fb,insta,tiktock,Gmail.  Robiłem testy z 3d Mark i mój wynik jest o ponad 50% gorszy niż inne S20.

image

image

image

image

image

0 Like
DMAXXX
Journeyman
Opcje
Uwierz mi dzięki temu procek się nie przegrzewa i działa lepiej niż na 100% wydajności z wysoką temperaturą. Niestety exynos 990 tak ma te 2 rdzenie autorstwa samsunga to porażka.
Bronek1990
Pioneer
Opcje
Okej udało się. Zrobiłem to co pisałeś teraz mam taki wynik:

Screenshot_20210129-221842_3DMark.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Bronek1990, czy ten wynik jest zadowalający? Widzę poprawę w porównaniu do tego co zamieściłeś w pierwszej wiadomości.

0 Like
Bronek1990
Pioneer
Opcje
Dzięki za pomoc 👍 zobaczymy jak to będzie w dłuższej perspektywie czasu 👌
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proszę bardzo. Jak pojawią się dodatkowe pytania lub wątpliwości to pisz śmiało 😉

Bronek1990
Pioneer
Opcje
Po włączeniu opcji przyspieszenie jest tak jak inne wyniki S20👍 Jeszcze raz dzięki

Screenshot_20210129-222219_3DMark.jpg

0 Like
KZQ
Helping Hand
Opcje
Czy da się ustawić 120Hz przy oszczędzaniu energii?
0 Like
Bronek1990
Pioneer
Opcje
Jak zaznaczysz tylko zwolnienie procesora do 70% to tak możesz mieć 120Hz.
0 Like
DMAXXX
Journeyman
Opcje
Na YouTube wpisz 120Hz i napisz jakie masz UI. Są wyniki jak tu zrobić. Całkiem proste.
0 Like
Lukas07
Pioneer
Opcje

Oddaj na gwarancje i niech usuwają wadę fabryczna zwana exynos. Ja mam to samo z note 20 ultra 5g. Telefon w godzinę po odebraniu stracił 26% baterii bez karty sim i bez połączenia wifi, a był cały gorący. Chce wymiany na sprawna sztukę i będzie wracał tak długo, aż go nie wymienia na sprawna sztukę. Płaciłem tyle samo co ten z USA, Korei lub Chin. Wiec chce takiego samego traktowania. Jednak chyba pora samsunga na zawsze skreślić, bo ani huawei, ani Apple nie traktuje nikogo gorzej lub lepiej. 

0 Like