Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem aparat przedn

(Temat utworzony: 25-12-2021 03:49 AM)
442 Wyświetlenia
Marcin2386
Explorer
Opcje

Witam serdecznie zauważyłem problem gdy włączyłem aparat przedni A wy nagrać filmik w ciemnym otoczeniu kolory są nienaturalne a z boku ekranu występuje kreska dodam że na przykład Korzystając z aplikacji Messenger i nagrywając video taki problem nie występuje tylko w aplikacji oryginalnej telefonu dodam że Jak robię zdjęcie to jest wszystko okej tylko Jak przełączam na tryb video

Screenshot_20211225-022452_Camera.jpg

0 Like
14 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcin2386  Dzień dobry 

Chodzi o ten ciemniejszy pasek po prawej stronie?

Marcin2386
Explorer
Opcje

Tak a po zmianie na 4 k  jest ***** na środku i nic nie widać 

Screenshot_20211225-041116_Camera.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Od kiedy problem występuje?
Czy zainstalowane są wszystkie najnowsze aktualizacje?

Marcin2386
Explorer
Opcje
No właśnie tym problem że wcześniej nie miałem okazji wypróbować telefonu w ciemności ,więc nie wiem czy to nawet nie czasami po najnowszej aktualizacji 12 .Androida bo normalnie na zdjęciach tego nie widać przełącza tryb wideo i dopiero wtedy widać wcześniej nie miałem okazji niestety, więc może być od nowości
0 Like
Marcin2386
Explorer
Opcje
Dla mnie jest to dziwne że na Messengerze jak nagrywam to nie ma żadnych pasków ani prześwietlonych zdjęćScreenshot_20211225-022452_Camera.jpgScreenshot_20211225-022436_Messenger.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcin2386  Rozumiem.  Proszę wykonać reset do ustawień fabrycznych Beż przywracania kopii zapasowej 

Marcin2386
Explorer
Opcje

Spróbuję go wykonać ale nie ukrywam że to jest dla mnie uciążliwe ,bo już mam wszystko ustawione tak jak mi pasuje A właśnie teraz sprawdziłem zainstalowałem jedną aplikację z sklepu Google i drugą ze sklepu Samsung i objawy  nie występują jak oryginalna aplikacja w telefonie czyli najwidoczniej jest to wina oprogramowania aplikacji w tel. Zobaczymy co odpisze Samsung serwis . Naprawdę dziwna sytuacja Dzięki wielkie za pomoc

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcin2386  Ttylko jakby to by była wina oprogramowania to większość s21 miała by taki problem. Gdyby reset nie pomógł to może oznaczać że problem jest z modułem aparatu.

Marcin2386
Explorer
Opcje
No w sumie racja ale dlaczego w innych aplikacjach jak Messenger czy na przykład ściągnięty inny aparat nie ma takiego problemu a oryginalny zamontowany w telefonie ma
0 Like