Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Polaczenia przychodzace - abonent niedostepny/Brak polaczen przychodzacych

(Temat utworzony: 12-05-2021 02:57 PM)
7196 Wyświetlenia
marcindsgne
Pioneer
Opcje
Witam. Od dlugiego czasu mam nastepujacy problem. Moge dzwonic, wysylac sms'y, uzywac internet (mam caly czas wlaczone wifi, siec komorkowa, VoLTE...). Problem polega na tym, ze jak ktos chce sie do mnie do dzwonic, to niejednokrotnie ma problem, bo nie ma sygnalu i slyszy komunikat "abonent chwiliowo niedostepny" itp. itd. Co jest powodem? Byc moze juz wiele osob probowalo sie do mnie dodzwonic - bezskutecznie. POMOCY!!!

Kontakt ze mna w tej chwili to chybil-trafil, jak w LOTTO... 😕 

Na wszelki wypadek mam juz nowa karte sim (duplikat) - ze stara mialem taki sam problem... 😕 Na nowej dziala tak samo... POMOCY!!! 

Karta sim PLUS GSM. 

Telefon nie gubi zasiegu, dziala z pozoru idealnie (S20 Ultra). 
0 Like
61 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@marcindsgne To poczekaj i daj nam znać. 

marcindsgne
Pioneer
Opcje
Zastanowie sie, bo jak na razie nikt mi z was nie pomogl...
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jeśli przed aktualizacją wszystko normalnie działało, a po ostatniej aktualizacji problem zaczął występować to najprawdopodobniej błąd leży po stronie oprogramowanie. Drugi dowód na to, że najprawdopodobniej problem jest z aktualizacją jest to, że podane przez nas wskazówki, które mogły rozwiązać problem, ale go nie rozwiązały.

Jeśli zgłosiłeś raport błędu, to poczekaj na odpowiedź z działu Rozwoju Oprogramowani, oraz poczekaj, aż stworzą aktualizację naprawiającą twój błąd.

Możesz również udać się do serwisu, w celu diagnostyki. 

marcindsgne
Pioneer
Opcje
O jakim ty glosniku piszesz jak temat nie tego dotyczy?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@marcindsgne Przepraszam, pomyliłem temat. Ale i tak warto odwiedź serwis. 

marcindsgne
Pioneer
Opcje
Nie, nie pojde do serwisu. Nie mam zaufania. Najwyzej wyrzuce telefon do smieci i kupie Huawei Mate 40 Pro Plus 5G i zobaczymy jak sobie poradzi w codziennym uzytkowaniu tenze model.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak chcesz, decyzja leży po twojej stronie. 

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Ty masz telefon z Plusa? Podaj jaką wersję oprogramowania posiadasz u siebie. 

marcindsgne
Pioneer
Opcje
Juz podawalem. Wystarczy czytac ze zrozumieniem i patrzec na dodane zalaczniki.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Wczoraj Samsung udostępnił nową aktualizację o numerze G988BXXU7DUE1 w regionie XEO (wolna sprzedaż), możesz wyczekiwać u siebie aktualizacji😀