Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

podwojny komunikator

(Temat utworzony: 18-03-2021 11:44 AM)
1156 Wyświetlenia
Sanberg
Explorer
Opcje
Mam 2.messengery i powiadomienia.z tego drugiego przestaly mi przychodzic. Mialam tak poprzednio na s8. Na s21 na poczatku swietnie to działalo ale po tygodniu znów-wchodze w messenger a tam 10 nieprzeczytanych wiadomosci i zero powiadomien ;/ wszytskie rodzaje powiadomien mam właczone, problem zarowno na wifi jak i na lte, 5g i wszystkich innych sieciach. Restart i update tez nie pomagają
0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sanberg  może problem jest właśnie z tego powodu że działają dwie takie same aplikacje 

0 Like
Sanberg
Explorer
Opcje
no ale chyba założenie opcji podwojnego komunikatora było takie że obie dzialaja a nie tylko jedna 😞 poza tym byly momenty ze dobrze to działalo
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Sanberg, Próbowałeś dodać drugą kopię aplikacji Messenger do listy aplikacji wyłączonych z trybu uśpienia ?

0 Like
Sanberg
Explorer
Opcje
nawet nie wiedzialam ze jest takie ustawienie :face-with-tears-of-joy: spróbuje dzieki!
Savoy
Journeyman
Opcje
Mam WhatsApp podwójny na inne numery dlaczego do drugiego nie mogę dodać osób wogule nie mam kontaktów
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@Savoy czy te "inne numery" masz standardowo dodane do kontaktów?

0 Like
piotrekk6
First Poster
Opcje
Dlaczego nie ma możliwości sklonowania Instagrama w podwójnym komunikatorze Samsung?

image

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje