Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podwójny sygnał SMS, BT włącza się samoczynnie, powiadomienia połączeń i inne

(Temat utworzony: 04-06-2019 01:52 PM)
1280 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje

Od jakiegoś czasu tj. około miesiąca mam stale powtarzające się problemy chciałem się dowiedzieć czy u kogoś też coś takiego występuje.

1. podwójny sygnał sms- wiadomość jest jedna sygnał grany dwa razy

2. samoczynnie włączający się BT

3. problem z zakończeniem połączenia, zamiast normalnego ekranu pojawia się malutki pasek na górze pod paskiem powiadomień z mikroskopijną ikonką do zakończenia rozmowy

4 przy nawiązywaniu połączeń za pierwszym razem jest ekran normalnie, łączenie itd ale bez jakiegokolwiek sygnału, dopiero za drugim razem działa ok.

5. wydaje mi się że długa należy czekać po wyjęciu telefonu na dworze w słoneczny dzień na podświetlenie ekranu.

Sprecyzowałem tytuł wątku /RadekK

0 Like
8 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User  Może najpierw wykonać wipe cache partition  więcej znajdziesz na tej stronie 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User, ewidentnie coś jest nie tak z Twoim telefonem. Na początek spróbuj wyłączyć i ponownie włączyć telefon. Spróbuj również uruchomić telefon w Trybie bezpiecznym i daj znać czy problemy występują w dalszym ciągu.

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Anonymous User wyczyść pamięć i dane wszystkich aplikacji z nazwą "telefon", które znajdziesz na liście, w tym również na liście aplikacji systemowych.

Uprzedzając pytanie, nic nie stracisz, nic nie wykasujesz.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User, Odnośnie punktu drugiego. Czy masz może na telefonie zainstalowaną aplikację Yanosik ?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User, jeżeli problem leży po stronie systemu operacyjnego Android zgodnie z odnośnikiem podesłanym przez @Th3LOQ to trzeba będzie poczekać aż Google poprawi błąd i udostępni oprogramowanie producentom. Być może w międzyczasie pojawi się jakieś tymczasowe rozwiązanie.

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Tak mam Yanosika.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User, W takim razie wyłącz w nim opcję "Yanosik Connnect".

Yanosik --> 3 kreski --> Ustawienia --> Bluetooth --> Yanosik Connect

connect.jpg