Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pip / minimalizowanie aplikacji

(Temat utworzony: 19-10-2021 08:39 PM)
1931 Wyświetlenia
JAKUBVVIDEOS
Explorer
Opcje
Siema, ostatnio robiłem factory reset w nawiązaniu do mojego poprzedniego posta (problem z baterią). Faktycznie teraz lepiej trzyma ale zauważyłem jeden problem. Jadąc samochodem z google maps aplikacja regularnie co jakis czas minimalizowała mi mapy do małego okienka (pip). Wyłączyłem tą opcję w ustawieniach ale zauważyłem że tak czy inaczej aplikacja próbuje wymusić pip w konsekwencji czego na sekundę się zawieszała, próbowało obrócić ekran i wracała do aktualnego stanu. To samo zauważyłem dzisiaj na yt. O co chodzi?
0 Like
12 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@JAKUBVVIDEOS Przejdź do: Ustawiania -> Aplikacje -> Mapy -> Obraz w obrazie -> Wyłącz tą opcję i sprawdź wtedy.

JAKUBVVIDEOS
Explorer
Opcje
Dzięki Kacper, ale zerknij proszę raz jeszcze na post - wyłączałem to :smiling-face:
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Tak, zgadza się przepraszam, a próbowałeś wyczyścić dane aplikacji oraz zaktualizować, jeśli jest taka opcja? 

JAKUBVVIDEOS
Explorer
Opcje
Tego jeszcze nie robiłem, dam znać czy pomogło
JAKUBVVIDEOS
Explorer
Opcje
Zrobiłem wipe cache i repair apps. Działa. Tak czy inaczej dzięki za pomoc @Kacper2 i pozdrawiam :smiling-face:
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Super, że problem został rozwiązany, w razie jakiś pytań pisz śmiało😉

JAKUBVVIDEOS
Explorer
Opcje
JAKUBVVIDEOS-video-1634853128099
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00

1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      (wyświetl w Moje wideo)
      Siema, ostatnio już pisałem post w tym temacie. Podczas korzystania z różnych aplikacji (yt, gta, google mapy) aplikacja co 5 minut minimalizuje się. O co chodzi i czy potrzebny kolejny factory? 

0 Like
      Kacper2
      Samsung Members Star ★★
      Opcje

@JAKUBVVIDEOS Wstaw film na YouTube i podaj link. 

0 Like
      OleksiiA
      Moderator
      Moderator
      Opcje

@Kacper2, filmik został już zaakceptowany.

Witaj na Forum Samsung!
      Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
      Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.