Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One UI 3 Beta już jest!

(Temat utworzony: 23-10-2020 08:44 AM)
2014 Wyświetlenia
EwaK
Hotshot
Opcje

OneUI3AAS21500x8441434.jpg

Wiele osób się dopytywało, gdzie ta BETA 😁

Mam dla Was dobre informacje.

Beta już tu jest! 

Bądź jednym z pierwszych odkrywców możliwości najnowszego Galaxy One UI 3 z systemem Android 11. Już możesz się głosić do testów! Odkryj nowe funkcje i design. Dzięki swoim sugestiom i raportom o błędach pomożesz poprawić wrażenia z korzystania z interfejsu.

Jak wziąć udział w Beta testach?

• Ściągnij i otwórz aplikację Samsung Members na telefon z serii S20.

• Zaloguj się na swoje Konto Samsung. Jeśli nie masz konta, utworzysz je tutaj.

• Kliknij „Uwagi" i prześlij formularz zgłoszeniowy „Program One UI Beta"

Po zakończeniu procesu rejestracji w Programie Beta wejdź w menu „Aktualizacja oprogramowania” (Ustawienia/Aktualizacja oprogramowania/Pobierz i zainstaluj), by pobrać i zainstalować oprogramowanie Beta.

Aktualizacja oprogramowania będzie przebiegać stopniowo, co może powodować opóźnienie aktualizacji u niektórych użytkowników.

Zrób kopię zapasową swoich danych!

Zalecamy wykonanie kopii zapasowej wszystkich danych z urządzenia przy pomocy programu Smart Switch. Sprawdzaj również dostępność aktualizacji dla aplikacji na urządzeniu.

Uwaga! Aby wziąć udział w Programie One UI Beta, musisz zainstalować oprogramowanie Beta. Oprogramowanie Beta jest przeznaczone wyłącznie do celów testowych i może zawierać nieprawidłowości, błędy i nieścisłości lub powodować nieoczekiwane działanie. Niektóre funkcje oprogramowania mogą być niekompletne lub niedostępne. Oprogramowanie Beta jest dostarczane „tak jak jest” i „tak jak dostępne”, bez jakiejkolwiek gwarancji ze strony firmy Samsung. Samsung wyraźnie zrzeka się wszelkich gwarancji jakiegokolwiek rodzaju, zarówno bezpośrednich jak i dorozumianych.

Korzystanie z oprogramowania Beta odbywa się dobrowolnie i na własne ryzyko, a użytkownik ponosi wyłączną odpowiedzialność za wszelkie szkody wynikające z korzystania z oprogramowania Beta, w tym utratę danych. Samsung nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody wynikające z uczestnictwa w Programie One UI Beta lub związane z tym uczestnictwem.

133 Odpowiedzi
TMaj343
Journeyman
Opcje
Ja się już nie mogę doczekać tej aktualizacji na mój Note 20 Ultra... nosi mnie, gdy pomyślę, że inni już mogą z tego korzystać haha 😆
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Testy dla modeli Note20 już się rozpoczęły w kilku krajach. Niestety nie wiadomo czy będziemy mogli testować One UI 3 w Polsce. Dyskutujemy na ten temat w poniższym wątku.

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-note20-note20-ultra-5g/galaxy-note20-beta-one-ui-3-0/m-p/...

Rozwiązanie
MonikaGS
Helping Hand
Opcje

@mariucous , limit rejestracji do testów Beta dla modeli S20 został dziś zwiększony. Zapraszam  do dołączenia :smiling-face:

mariucous
Journeyman
Opcje
mam taki komunikatScreenshot_20201023-085208_Samsung Members.jpg
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Masz wariant XEO czy brand ?

0 Like
mariucous
Journeyman
Opcje
brand
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mariucous Dla brandu nigdy nie było testów i teraz też nie ma. Pozostaje czekać na oficjalną wersję 11.

SylwiaLewandowska
Apprentice
Opcje
Jak pobrać kurcze nie mogę tego zgłoszenia znaleźć
PiotrM66
Pathfinder
Opcje
Witam czy galaxy s20 FE 5G dostanie bata androida 11 i oneui 3.0?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PiotrM66  Witam

Na razie nie wiadomo nic o wersji beta dla tego modelu

@YOX  Fakt, dzięki za uwagę 

0 Like