22-10-2020 11:33 AM — edytowano 22-10-2020 01:08 PM
Wiele osób się dopytywało, gdzie ta BETA 😁
Mam dla Was dobre informacje.
Beta już tu jest!
Bądź jednym z pierwszych odkrywców możliwości najnowszego Galaxy One UI 3 z systemem Android 11. Już możesz się głosić do testów! Odkryj nowe funkcje i design. Dzięki swoim sugestiom i raportom o błędach pomożesz poprawić wrażenia z korzystania z interfejsu.
Jak wziąć udział w Beta testach?
Po zakończeniu procesu rejestracji w Programie Beta wejdź w menu „Aktualizacja oprogramowania” (Ustawienia/Aktualizacja oprogramowania/Pobierz i zainstaluj), by pobrać i zainstalować oprogramowanie Beta.
Aktualizacja oprogramowania będzie przebiegać stopniowo, co może powodować opóźnienie aktualizacji u niektórych użytkowników.
Zrób kopię zapasową swoich danych!
Zalecamy wykonanie kopii zapasowej wszystkich danych z urządzenia przy pomocy programu Smart Switch. Sprawdzaj również dostępność aktualizacji dla aplikacji na urządzeniu.
Uwaga! Aby wziąć udział w Programie One UI Beta, musisz zainstalować oprogramowanie Beta. Oprogramowanie Beta jest przeznaczone wyłącznie do celów testowych i może zawierać nieprawidłowości, błędy i nieścisłości lub powodować nieoczekiwane działanie. Niektóre funkcje oprogramowania mogą być niekompletne lub niedostępne. Oprogramowanie Beta jest dostarczane „tak jak jest” i „tak jak dostępne”, bez jakiejkolwiek gwarancji ze strony firmy Samsung. Samsung wyraźnie zrzeka się wszelkich gwarancji jakiegokolwiek rodzaju, zarówno bezpośrednich jak i dorozumianych.
Korzystanie z oprogramowania Beta odbywa się dobrowolnie i na własne ryzyko, a użytkownik ponosi wyłączną odpowiedzialność za wszelkie szkody wynikające z korzystania z oprogramowania Beta, w tym utratę danych. Samsung nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody wynikające z uczestnictwa w Programie One UI Beta lub związane z tym uczestnictwem.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
23-10-2020 08:44 AM
@mariucous , limit rejestracji do testów Beta dla modeli S20 został dziś zwiększony. Zapraszam do dołączenia
22-10-2020 11:41 AM
22-10-2020 12:53 PM — edytowano 22-10-2020 02:50 PM
@patrykp Taki błąd jest gdy mamy telefon z brandem operatora.
22-10-2020 12:57 PM
22-10-2020 01:04 PM
Pozostaje poczekać 😀
22-10-2020 01:06 PM
22-10-2020 01:11 PM — edytowano 22-10-2020 01:12 PM
@Schweppes Jeszcze nikt nie zna, daty czy godziny może będzie pod koniec roku lub początek przyszłego dla wariantu XEO.
22-10-2020 01:43 PM
Wersja beta jest dostępna wyłącznie dla modeli S20, S20+ oraz S20 Ultra. Musisz poczekać na oficjalną aktualizację, która najprawdopodobniej pojawi się w pierwszym kwartale przyszłego roku.
22-10-2020 02:52 PM
@jofer napisał(a):
ja się zarejestrowałem ok 10 ale nadal nie mam softu do pobrania. większość osób otrzymało aktualizacje od razu. czy jak zrezygnuje z programu beta mogę od razu ponownie dołączyć? czy lepiej czekać?
Będziesz mógł ponownie dołączyć do bety po wcześniejszej rezygnacji. Rejestracja w programie jest jeszcze otwarta.
22-10-2020 06:50 PM