Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One UI 3 Beta już jest!

(Temat utworzony: 22-10-2020 11:33 AM)
7643 Wyświetlenia
EwaK
Hotshot
Opcje

OneUI3AAS21500x8441434.jpg

Wiele osób się dopytywało, gdzie ta BETA 😁

Mam dla Was dobre informacje.

Beta już tu jest! 

Bądź jednym z pierwszych odkrywców możliwości najnowszego Galaxy One UI 3 z systemem Android 11. Już możesz się głosić do testów! Odkryj nowe funkcje i design. Dzięki swoim sugestiom i raportom o błędach pomożesz poprawić wrażenia z korzystania z interfejsu.

Jak wziąć udział w Beta testach?

• Ściągnij i otwórz aplikację Samsung Members na telefon z serii S20.

• Zaloguj się na swoje Konto Samsung. Jeśli nie masz konta, utworzysz je tutaj.

• Kliknij „Uwagi" i prześlij formularz zgłoszeniowy „Program One UI Beta"

Po zakończeniu procesu rejestracji w Programie Beta wejdź w menu „Aktualizacja oprogramowania” (Ustawienia/Aktualizacja oprogramowania/Pobierz i zainstaluj), by pobrać i zainstalować oprogramowanie Beta.

Aktualizacja oprogramowania będzie przebiegać stopniowo, co może powodować opóźnienie aktualizacji u niektórych użytkowników.

Zrób kopię zapasową swoich danych!

Zalecamy wykonanie kopii zapasowej wszystkich danych z urządzenia przy pomocy programu Smart Switch. Sprawdzaj również dostępność aktualizacji dla aplikacji na urządzeniu.

Uwaga! Aby wziąć udział w Programie One UI Beta, musisz zainstalować oprogramowanie Beta. Oprogramowanie Beta jest przeznaczone wyłącznie do celów testowych i może zawierać nieprawidłowości, błędy i nieścisłości lub powodować nieoczekiwane działanie. Niektóre funkcje oprogramowania mogą być niekompletne lub niedostępne. Oprogramowanie Beta jest dostarczane „tak jak jest” i „tak jak dostępne”, bez jakiejkolwiek gwarancji ze strony firmy Samsung. Samsung wyraźnie zrzeka się wszelkich gwarancji jakiegokolwiek rodzaju, zarówno bezpośrednich jak i dorozumianych.

Korzystanie z oprogramowania Beta odbywa się dobrowolnie i na własne ryzyko, a użytkownik ponosi wyłączną odpowiedzialność za wszelkie szkody wynikające z korzystania z oprogramowania Beta, w tym utratę danych. Samsung nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody wynikające z uczestnictwa w Programie One UI Beta lub związane z tym uczestnictwem.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MonikaGS
Helping Hand
Opcje

@mariucous , limit rejestracji do testów Beta dla modeli S20 został dziś zwiększony. Zapraszam  do dołączenia :smiling-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

133 Odpowiedzi
Mariusz1992
Voyager
Opcje
Już właśnie pobrałem ;))
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@patrykp  Taki błąd jest gdy mamy telefon z brandem operatora.

jofer
Apprentice
Opcje
ja się zarejestrowałem ok 10 ale nadal nie mam softu do pobrania. większość osób otrzymało aktualizacje od razu. czy jak zrezygnuje z programu beta mogę od razu ponownie dołączyć? czy lepiej czekać?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Pozostaje poczekać 😀

Schweppes
Explorer
Opcje
wiadomo coś kiedy na s10 będą takie bajery?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Schweppes Jeszcze nikt nie zna, daty czy godziny może będzie pod koniec roku lub początek przyszłego dla wariantu XEO.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wersja beta jest dostępna wyłącznie dla modeli S20, S20+ oraz S20 Ultra. Musisz poczekać na oficjalną aktualizację, która najprawdopodobniej pojawi się w pierwszym kwartale przyszłego roku.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@jofer  napisał(a):
ja się zarejestrowałem ok 10 ale nadal nie mam softu do pobrania. większość osób otrzymało aktualizacje od razu. czy jak zrezygnuje z programu beta mogę od razu ponownie dołączyć? czy lepiej czekać?

Będziesz mógł ponownie dołączyć do bety po wcześniejszej rezygnacji. Rejestracja w programie jest jeszcze otwarta.

mariucous
Journeyman
Opcje
widzę że już nie ma miejsc do bety.. szkoda
0 Like