Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odprysk na szkle aparatu a gwarancja

(Temat utworzony: 19-04-2021 03:31 PM)
863 Wyświetlenia
Dymon007
Journeyman
Opcje
Witam, od Listopada posiadam telefon Samsung Galaxy s20+ 5g na wstępie dodam że telefon noszony w etui wzmocnionym firmy spigen. Ostatnio zauważyłem że na prawym boku ramki aparatu pojawiły się delikatne zarysowania to już mnie trochę zmartwiło bo etui chowa wystający aparat, dzisiaj dostrzegłem że również z tej prawej strony pojawił się tak jakby odprysk szkło nie jest pęknięte, natomiast wygląda to jak odchodząca folia . Telefon nigdy nie spadł a i jest noszony w etui pancernym? Czy coś takiego mogę reklamować? Powiem szczerze że jestem zawiedziony bo w moim poprzednim Huawei P20 Pro po 2 latach takich przypadłości nie było..
0 Like
10 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Dymon007 

Najlepiej będzie gdy udasz się do serwisu. Mógłbyś wstawić zdjęcia jak to wygląda?

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/ 

Dymon007
Journeyman
Opcje
Postaram się zrobić zdjęcie, ale nie wygląda to fajnie. Tak jakby pod szybą aparatu był brud 😞 jestem potwornie zawiedziony tym bardziej że kupiłem zestaw z Galaxy Watch 46 mm i Galaxy buds +. Nie tego oczekiwałem za te pieniądze.
0 Like
MrMatheo
Navigator
Opcje
Witaj,na ekranie oraz na tylnych aparatach jest filia ochronna jeżeli od nowości nie zdejmowałeś foli ochronnej to zobacz bo na pewno jest to folia
0 Like
Dymon007
Journeyman
Opcje
Hej, co do folii to jej nie ma, w serwisie też powiedzieli że fabrycznie nie dają. Co do tematu serwisu technik na szybko zerknął i stwierdził że to nic groźnego. Jeżeli mam roszczenia wobec tego to mogę go zostawić na diagnozę jak technik stwierdzi że to wymaga wymiany to wymienią. Tylko fajnie że to nic grozniego ale mnie to wkurza wizualnie a jak oddam do technika to pewnie po tygodniu stwierdzą że to nie wymaga wymiany a telefonu przez tydzień nie będę miał.
0 Like
Dymon007
Journeyman
Opcje
Chyba że masz rację bo jak tak patrzę to wydaje że jest tam folia.. to może Pani z serwisu mnie wprowadziła w błąd że fabrycznie folii nie dają
0 Like
MrMatheo
Navigator
Opcje
Myślę że lepiej było by gdybyś zadzwonił na infolinię Samsunga i dopytał się w tej sprawie bo w serwisach nie wiedzą o wielu sprawach albo udają że nie wiedzą.Ja mam nowy telefon Samsung Galaxy S20FE 5G i mam folię ochronną na ekranie oraz na tylnych kamerkach których nie zdjąłem od nowości i nie będę zdemował
0 Like
Bolo85
First Poster
Opcje
Witaj mam nowy s 21 ultra i także mam folię
0 Like
PanBucikLMD
Explorer
Opcje
Ja na Samsung A12 miałem 3 folie: ekran przód, tylna kamerka, tylna obudowa telefonu. Więc może to być folia która odchodzi. Lepiej to sprawdzić. Mi też mówił Pan jak był telefon w sklepie że nie ma folii bo nie dają fabrycznie, a jednak są
0 Like
Dymon007
Journeyman
Opcje
Panowie, możliwe że jest folia pomimo tego co mówił serwis i infolinia. Jak popatrzę pod światło to widać jakby coś było przyklojenione a wydaje mi się że tylni aparat powinien być jedną taflą. Docisnąłem paznokciem ten "defekt" i trochę znikł
0 Like